Superonline yüksek ping yeni modem ile düzelir mi?

Daha fazla  
Kayseri'de oturmama rağmen TR sunucularında 30 ms ping alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda "bizim yapabileceğimiz bir şey yok" gibi şeyler söylüyorlar. Nasıl çözeceğimi bilmediğim için modemi değiştirmek bir işe yarar mı acaba? Veya başka bir çözümü var mıdır?

Tamamen düşmesinin garantisini veremeyiz ama iyileşmesi lazım.

Hıza testinde mi 30 ms alıyorsunuz? Hız testinde sunucuyu Ankara, Yenimahalle olarak seçip test yapın, sonuç ne çıkacak bakın.

Hıza testinde mi 30 ms alıyorsunuz? Hız testinde sunucuyu Ankara, Yenimahalle olarak seçip test yapın, sonuç ne çıkacak bakın.
Hız testinde Adana sunucusunda 7 ms, Kayseri sunucusunda 14 ve Ankara sunucusunda da 14 ms alıyorum ama bu pingler hiç bir zaman oyunda göremedim.

Millenicom'a geçmeyi planlıyordum ama Superonline altyapısını kullanıyor. Bir şey değişir mi?

Ayrıca Millenicom'da hız testi yaptığımda ms değerlerim normalde aldığım değerler çıkıyor.

Son düzenleme:
Eğer oyun sunucularının dibinde oturmuyorsanız bu pingleri oyunda göremezsiniz zaten. Gayet normal ping değerleriniz.

Sunucuların İstanbul'da olduğunu varsayarak söylüyorum. 600-700 km uzaklık için o ping fazla. Viyana'ya 1100-1200 km 26-28 ping aldığımı hatırlıyorum. Özellikle yurt içi bir sunucuda o ping fazla. 30 pingi vanda bakır altyapı kullananlar görüyor genelde.

İstanbul Viyana arası 1500 Km.
Viyana'ya hız testi yapıp atarmısınız. 26-28 ping nasıl alıyorsunuz görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…