Superonline'a geçilir mi?

Modem olarak hangi model kullanmaktasınız?

Neden hocam,aranız iyi değil gibi?
Hocam bu insan evlatları daha az kullanan evlere daha az internet veriyor. Müşteri hizmetlerini birkaç haftada bir aramanız gerekiyor, eve 2010 model bir laptop gelmişti onu bağladığımızda 70 den 2.80 lere düşmüştü tekrar bağlantıyı koparttığımızda geri çıkmıştı gerçekten berbat bir sistem almayın aldırtmayın. İnternetimin adı bile süperonline pişmanlıktır.

Kusura bakma adres ver USB'ye depolayip göndereyim:D şaka maka herkesin tecrübesi farklı oluyor ciddi iletişim kurun sonuçta olmaz ise direkt değiştirdim ben olsam.
TV plus belası yüzünden uğraşıp duruyoruz değiştiremiyoruz da.

Hocam ben zorunluluktan sansüronlinedayım binamda sadece sansürün fiberi var maalesef. Önermem ama asla.
Çok iyi demişsiniz hocam.

Biz memnunuz vaadedileni yerine getiriyor yıl başında 1000/20 hızı 24 ay taahhüt ile 750 TL'ye aldik.
Zaten sadece müşte- şey yani kurban çeker bu cisimler kurbanın vakti geldi mi aslında çok geç olur.

Belki abartıyorum gibi gelebilir ama bunlar yüzünden konya da 15 dönüm papatya tarlası aldım.

Cevaplar için teşekkürler ama esas sorum,modem olarak iyileşme yaşar mıyım?
En kötü modem ve internettir kendisi düşme viewsonic'im

Hocam bu insan evlatları daha az kullanan evlere daha az internet veriyor. Müşteri hizmetlerini birkaç haftada bir aramanız gerekiyor, eve 2010 model bir laptop gelmişti onu bağladığımızda 70 den 2.80 lere düşmüştü tekrar bağlantıyı koparttığımızda geri çıkmıştı gerçekten berbat bir sistem almayın aldırtmayın. İnternetimin adı bile süperonline pişmanlıktır.

TV plus belası yüzünden uğraşıp duruyoruz değiştiremiyoruz da.

Çok iyi demişsiniz hocam.

Zaten sadece müşte- şey yani kurban çeker bu cisimler kurbanın vakti geldi mi aslında çok geç olur.

Belki abartıyorum gibi gelebilir ama bunlar yüzünden konya da 15 dönüm papatya tarlası aldım.

En kötü modem ve internettir kendisi düşme viewsonic'im
Ben malum ISS'den devam o zaman, teşekkürler.

Forumlarda gördüğüm kadarıyla çok fazla sansür politikaları var. Çocuk kilidi gibi olduğunu iddia edenler oluyordu.

Yetişkin insanların ne yapacağına karışılmaları ayıp doğrusu. Şahsen Netspeed ile Roblox gibi yasaklı sitelere bile VPN'siz girebiliyorum.
(Veya aklınıza hangi sıkıntı site gelirse.)

Çocuğunuz varsa iyi olabilir ama özgürlüğü önemsiyorsanız sıkıntı. Tabi politikaları değişmiş olabilir ama bir hocamızın dediğine bakılırsa duruyor gibi.

Ben malum ISS'den devam o zaman, teşekkürler.
Bir insanımızı daha kurtardıysak ne mutlu bize... Biz teşekkür ederiz acımıza kulak verdiğin için.

Forumlarda gördüğüm kadarıyla çok fazla sansür politikaları var. Çocuk kilidi gibi olduğunu iddia edenler oluyordu.

Yetişkin insanların ne yapacağına karışılmaları ayıp doğrusu. Şahsen Netspeed ile Roblox gibi yasaklı sitelere bile VPN'siz girebiliyorum.

Çocuğunuz varsa iyi olabilir ama özgürlüğü önemsiyorsanız sıkıntı. Tabi politikaları değişmiş olabilir ama bir hocamızın dediğine bakılırsa duruyor gibi.
Goodbyi dpi da dahi superonline özel sürümü var hocam ne diyorsunuz bu kadar berbat işte. O da çalışmıyor.

Evet doğru,kullandığım ISS ile sansürlü her yere giriş yapabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı