Superonline'a geçince ping arttı

aprusier

Kilopat
TurkNet'ten Superonline'a geçiş yaptım ancak önceden belirli bir sunucuda 44-48 arası seyreden pingim şimdi 56 oldu. Aynı şekilde önceden Almanya sunucularından 38-40 ping alırken bu değer 48'lere yükseldi. Bu problem Turkcell'in yurt dışı çıkışlarıyla alakalı bir durum mu yoksa benim yapabileceğim bir şey var mıdır?

Yıllar yıllar önce TTNET kullanırken oyunda 18-20 ping alırken superonlineye geçince pingim 50-60'a çıkmıştı. Halen aynı bence superonlinenın pingi yüksek.

Bu tamamen yurtdışı çıkışlarıyla alakalı. Mesela ben Türk Telekomda Viyana için 40 Almanya için 55 ping alıyorum. Superonline'de ki arkadaşım Almanya da 35-40 Viyana'da 60 alıyor.

Bu tamamen yurtdışı çıkışlarıyla alakalı. Mesela ben Türk Telekomda Viyana için 40 Almanya için 55 ping alıyorum. Superonline'de ki arkadaşım Almanya da 35-40 Viyana'da 60 alıyor.
Sorun yurt dışı çıkışlarından ziyade CGNAT havuzundan verilen IP ile bağlandığımdanmış. Statik IP'ye geçince eski ping değerlerine döndüm gibi görünüyor şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…