Superonline'a geçince ping arttı

aprusier

Kilopat
Katılım
15 Temmuz 2018
Mesajlar
509
Çözümler
2
TurkNet'ten Superonline'a geçiş yaptım ancak önceden belirli bir sunucuda 44-48 arası seyreden pingim şimdi 56 oldu. Aynı şekilde önceden Almanya sunucularından 38-40 ping alırken bu değer 48'lere yükseldi. Bu problem Turkcell'in yurt dışı çıkışlarıyla alakalı bir durum mu yoksa benim yapabileceğim bir şey var mıdır?
 
Yıllar yıllar önce TTNET kullanırken oyunda 18-20 ping alırken superonlineye geçince pingim 50-60'a çıkmıştı. Halen aynı bence superonlinenın pingi yüksek.
 
Bu tamamen yurtdışı çıkışlarıyla alakalı. Mesela ben Türk Telekomda Viyana için 40 Almanya için 55 ping alıyorum. Superonline'de ki arkadaşım Almanya da 35-40 Viyana'da 60 alıyor.
Sorun yurt dışı çıkışlarından ziyade CGNAT havuzundan verilen IP ile bağlandığımdanmış. Statik IP'ye geçince eski ping değerlerine döndüm gibi görünüyor şimdilik.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı