Superonline'da hangi paket seçmeli?

Arkadaşlar Superonline'a geçmeyi düşünüyorum. Fakat iki paket arasında kaldım. İkisinin arasında 10TL fark var. Hangisi seçilmeli ve farkları nedir?

Eki Görüntüle 1137494

Eki Görüntüle 1137496

Altyapınızı sorgulatın ona göre paket alın. Benim önerim altyapın 100 Mbps destekliyorsa bizim de kullandığımız Turkcell fiber 100 Mbps hız şenliği kampanyasına bakabilirsin. Fiyatını kesinlikle hak ediyor. Hatta vadettikleri uploaddan daha fazlasını alıyorum. Ama download 85 kablosuz kablolu 94 Mbps alıyorum.

Son düzenleme:
Superonline'nın diğer internet sağlayıcılarına göre kat kat daha iyi bir müşteri hizmetleri var. Bir sorun olduğunda telefon ettiğimde 2 saat içinde eleman yolluyorlardı. Sorun yaşadığınız zaman TurkNet aynı imkanları sağlayamıyor.

Paketlere gelirsek; ben akşam 6'ya kadar 25Mbps, akşam 6'dan sonra sabah 6'ya kadar 100 Mbps olan paketi kullanıyorum. İmkanınız varsa siz de ona geçin. Normal fiyatından 20 TL daha ucuz.

Ferit Karakaya yayınla ilgili bir sorun yaşadığında internetiniz kablolu mu diye soran sağlayıcı :D

Hocam 45Mbps altyapım var.
Superonline'nın diğer internet sağlayıcılarına göre kat kat daha iyi bir müşteri hizmetleri var. Bir sorun olduğunda telefon ettiğimde 2 saat içinde eleman yolluyorlardı. Sorun yaşadığınız zaman Turknet aynı imkanları sağlayamıyor.

Paketlere gelirsek; ben akşam 6'ya kadar 25mbps, akşam 6'dan sonra sabah 6'ya kadar 100 mbps olan paketi kullanıyorum. İmkanınız varsa siz de ona geçin. Normal fiyatından 20 Tl daha ucuz.
Hocam o paketin ismi ne?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı