Superonline'dan TurkNet'e geçilir mi?

G4Z6

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İnternet değiştireceğiz. Şu an Superonline kullanıyoruz ve taahhüt müdür nedir o şey dolmus. O yüzden internet değiştireceğiz. TurkNet'te altyapı sorguladıgımda 50Mbps ve 8Mbps upload dıyor. Fiyat 140 TL. Sizce geçilir mi veya daha ucuza daha iyi bir internet var mı? Çünkü Superonline artık 7Mbps veriyor ve bu duruma çok sinirliyim.

Merhaba. İnternet değiştireceğiz. Şu an Superonline kullanıyoruz ve taahhüt müdür nedir o şey dolmus. O yüzden internet değiştireceğiz. TurkNet'te altyapı sorguladıgımda 50Mbps ve 8Mbps upload dıyor. Fiyat 140 TL. Sizce geçilir mi veya daha ucuza daha iyi bir internet var mı? Çünkü Superonline artık 7Mbps veriyor ve bu duruma çok sinirliyim.

Her internetten TurkNet'e geçilr hocam bende Türk Telekom'dan geçtim dediğiniz paketten kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım.

Geçilir fakat Superonline fiber varsa 199TL'ye 500Mbps paket vardı forumda görmüştüm. 500 size çoksa daha ucuza 50Mbps'den fazla internet almanız mümkün ama soru şu altyapınız Superonline fiber mi?

Turknetten ağızı yanmış biri olarak kesinlikle şunu öneririm;

Önceki aboneliğini iptal etmeden 1 Ay türknet kullan eğer sorun çıkarmazsa diğerini iptal edersin. Ama baktın ki türknette bağlantı sorunları oluyor, hiç uğraşma türkneti iptal et.

Turknetten ağızı yanmış biri olarak kesinlikle şunu öneririm;

Önceki aboneliğini iptal etmeden 1 Ay türknet kullan eğer sorun çıkarmazsa diğerini iptal edersin. Ama baktın ki türknette bağlantı sorunları oluyor, hiç uğraşma türkneti iptal et.
Diğer aboneliği iptal etmeden nasıl türknet kullanabiliyoruz? Benim pek bilgim yok da bu konularda

Diğer aboneliği iptal etmeden nasıl türknet kullanabiliyoruz? Benim pek bilgim yok da bu konularda
Sadece Türknet'de yeni abonelik oluştur, kurulumu onlar yapıyor. Eğer Superonline'a geri dönmek istersen teknik destek talep et gelip düzeltirler. Eğer dışarıdan gelen kabloları biliyorsan bu işlemleri sende yapabilirsin basit bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı