Superonline'dan TurkNet'e geçilir mi?

Zamanında Superonline ile akşamları aynı sorunu yaşadım. Yaklaşık 6-7 arıza kaydından sonra sorunumu çözdüler. Müşteri hizmetlerini meşgul edin derim.

Bir aralar bu sorundan çok muzdariptim, değerlerimi kontrol edip değerleriniz normal diye diye bir süre kadar oyaladılar beni. Sonrasında dolaptaki kablolar değişti sorunum düzeldi. Ama ben kısa süre sonra taşındım

Sorunun ne olduğunu vb bilmiyorum bu yüzden yorum yapamam. Kutuda sorun olmasını ilk defa duydum.

Açtığım Konuya bakabilirsiniz. Sorun yaşamadığın sürece çok iyi. Sorun yaşadığında cevap gelene kadar karşısı sizi anlayana kadar ömürden ömür gidiyor.

Bende yeni geçiyorum turknete, superonline iptal ettim. İnternet bağlanınca paylaşırım deneyimimi.

Önümüzdeki 1-1,5 ay içerisinde internet ihtiyacın olacaksa Turknet'e hiç bulaşma. Ben adamlara başvuru yapalı yaklaşık bir ay oldu daha modemi takmaya gelmediler. Müşteri hizmetleri de çok zayıf, birisiyle görüşebilmek için 10 dakika hatta beklemen gerekiyor. O görüşme de bir işe yaramıyor zaten, "ihtiyacınızın acil olduğunu ileteceğim" veya "talebinizi öne çekiyoruz" diyerek geçiyorlar, öne çektikleri falan da yok.

Merhaba, sorunla ilgili açılan bir destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?

Zamanında Superonline ile akşamları aynı sorunu yaşadım. Yaklaşık 6-7 arıza kaydından sonra sorunumu çözdüler. Müşteri hizmetlerini meşgul edin derim.
Meşgul ettim aslında ama iki arada bir derede kaldım hâl böyle olunca, bir de Super Online'ın en sevmediğim olayı kendi modemimi kullanamıyor oluşum. 2023 senesinde halen verdikleri modeme bağlı kalmak can sıkıyor.
Evet bunu da çok okudum TurkNet ile ilgili, çok geç bağlantı sağlıyorlarmış internet hemen lazım olacak muhtemelen bana maalesef.

Açtığım Konuya bakabilirsiniz. Sorun yaşamadığın sürece çok iyi. Sorun yaşadığında cevap gelene kadar karşısı sizi anlayana kadar ömürden ömür gidiyor.
Konunuzu okudum hocam, baya bir badire atlatmışsınız beni de bu durum korkutuyor zaten açıkçası, muhattap bulabilir miyim korkusu..

Son düzenleme:
Merhaba, aktivasyon işlemleri ortalama 2-6 iş günü içerisinde tamamlanıyor. Ancak altyapı kaynaklı sorunlar olduğu zaman süreçte gecikmeler olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…