Superonline'ın astığı afiş altyapı getirdiğini mi ifade ediyor?

Lemofas

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, Superonline binaya bir poster asmış 1000 hız fiber alabilirsiniz diye. Bu ne anlama geliyor? Binada herhangi bir çalışma yapılmadı?

Sokağa falan altyapı getirmiş olabilirler. Müşteri hizmetlerini arayıp sorun isterseniz.

Sokağa falan altyapı getirmiş olabilirler. Müşteri hizmetlerini arayıp sorun isterseniz.
Ya arıyorum müşteri hizmetlerini sadece satış için buradan konuşulabilir diyor yapay zeka. Anlamadım ben bu olayı açıkçası.

Superonline merkezine gidip sorun en doğru cevabı onlar verirler.
Posteri asan kişi isim soy isim ve tel nosunu da yazmış. Whatsapptan mesaj atacağım.

Superonline merkezine gidip sorun en doğru cevabı onlar verirler.
Hocam adam cevap verdi. Adresimde 1000 mbps fiber bulunuyor dediler ancak ben kutu falan yok dedim ön talep olur ise kutuyu getirmek için çalışacağız dediler. Ben de alın ön talebi kutu gelirse direkt aboneniz olurum dedim yarın ofise geçeyim cumartesi günü kutuyu hallederiz dediler. Sizce bir sıkıntı yoktur değil mi?

Son düzenleme:
Başka bir yer galiba. Superonline ekipleri değil o zaman. Superonline merkezine gidip sorun derim yine de bu zamanda kimseye güven olmaz pek güven vermedi şahsen.

Başka bir yer galiba. Superonline ekipleri değil o zaman. Superonline merkezine gidip sorun derim yine de bu zamanda kimseye güven olmaz pek güven vermedi şahsen.
Ama superonline geçeriz tarzında konuştum öyle okeylediler yani. Zaten onlar kutu cekmeden bilgimi dahi vermem.

Ama superonline geçeriz tarzında konuştum öyle okeylediler yani. Zaten onlar kutu cekmeden bilgimi dahi vermem.
Kutuyu çünkü Superonline ekipleri çekiyor. Turkcell çalışanları oluyor yani başka biri çekemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…