SuperStep ile Occasion arasındaki fark nedir?

Makaleler
8
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
Galiba ikisi de Eren Holding'e bağlı da tam farkı anlamadım. SuperStep'in resmi distribütör olup bu ürünleri sattığını biliyorum da occasion da niye saha uygun? Outlet ürünleri mi satıyorlar? Onu tam anlamadım.

İkiside aynı depodan çıkıyor. Outlet satmıyorlar. Son kalmış ürünler olabilir.

İkiside aynı depodan çıkıyor. Outlet satmıyorlar. Son kalmış ürünler olabilir.
Converse'in sitesine baktım da outlet ürünlere özel ikinci üründe %70 indirimi var yazıyor ve ikisinde de bu kampanyaya uyan ürünler var.
Emin misiniz outlet satmadıklarından?

Evet eminim, outlet olsa belirtmek zorundalar. Uygun fiyat ararız ama bulunca niye sorgularız bilmiyorum. 🤔
Outlet ürünler dediğim gibi son kalmış oluyor, mağaza ile online stoğu farklıdır. Belirtmek isterim. Converse Türkiye'de Eren Perakendeye ait.

Evet eminim, outlet olsa belirtmek zorundalar. Uygun fiyat ararız ama bulunca niye sorgularız bilmiyorum. 🤔
Outlet ürünler dediğim gibi son kalmış oluyor, mağaza ile online stoğu farklıdır. Belirtmek isterim. Converse Türkiye'de Eren Perakendeye ait.
Hocam şimdi baktım Occasion'un sitesinin açıklamasında Eren Perakende'nin outlet ürünlerini sattığını söylüyor.

SuperStep'te özellikle outlet olduğu yazmıyor ancak galiba brnim baktığım ürünler outlet oluyor.

Ürünlerin sayfalarında outlet ile ilgili bir ibare görmemiştim, açıklama kısmında outlet yazıyorsa outlet satıyorlardır doğrudur. Sneaks Up gibi yerler outlet oldugu zaman kocaman outlet yazarlardı acıklamasına ama ürüne özel burada direkt outlet oldugunu sitenin en ücra kosesine yazmaları da saçma olmus. Birden cok kez alısveris yaptım sıfır ürünler geliyor bilginize.

Ürünlerin sayfalarında outlet ile ilgili bir ibare görmemiştim, açıklama kısmında outlet yazıyorsa outlet satıyorlardır doğrudur. Sneaks Up gibi yerler outlet oldugu zaman kocaman outlet yazarlardı acıklamasına ama ürüne özel burada direkt outlet oldugunu sitenin en ücra kosesine yazmaları da saçma olmus. Birden cok kez alısveris yaptım sıfır ürünler geliyor bilginize.
Yani ben şunu almayı düşünmüştüm de eğer dediğiniz gibi ikinci el gibi yıpranmış ürünler değil de temiz bir outlet ürün yollayacaklarsa fiyatını uygun buldum açıkçası.

Ürünler temiz geliyor hocam, yani en azından benim aldıklarım sıfır haliyle geldi. En kötü iade edersiniz.

Ürünler temiz geliyor hocam, yani en azından benim aldıklarım sıfır haliyle geldi. En kötü iade edersiniz.
Sana güvenerek siparişi verdim hocam inşallah sıkıntısız gelir :D

@fercklenn hocam, sipariş kargoya verilmiş gözüküyor ancak ne Sürat Kargo'dan ne de Occasion'un kendi sitesinden takip yapamıyorum. Siz nereden takip ediyordunuz kargoyu?

Son düzenleme:
Sana güvenerek siparişi verdim hocam inşallah sıkıntısız gelir :D

@fercklenn hocam, sipariş kargoya verilmiş gözüküyor ancak ne Sürat Kargo'dan ne de Occasion'un kendi sitesinden takip yapamıyorum. Siz nereden takip ediyordunuz kargoyu?

18-20 arası takip kodu güncellenir hocam. Kod çıkarılmış ama kargo çıkmamıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı