Supersu Gerekli Mi?

undoman

Hectopat
Daha fazla  
Android telefonuma root attım ve Cyanogen mod kurdum. Root işlemi için Kingroot kullandım. Twrp kurdum daha sonra Cyanogen kurdum Supersu kurdum ve Hacerpermisivo isimli bir program kurdum. Bu ek olarak kurduğum programlar ne kadar gereklidir? Silsem ne kaybederim?

Son düzenleme:
Root yaptıktan sonra supersu zaten gelirdi normalde ama yükleyin. Root erişimi gerektiren programlar onun üzerinden izin istiyor.
Kingroot ile root yapınca Kingroot'un uygulamaları gelmişti Cyanogen kurunca hepsi gitti.Supersu güvenilir sanırım biraz araştırdım.Hacerpermisivo programını sileyim mi Supersu yeterli mi? XDA'daki talimatlara göre yaptım herşeyi orada Hacerpermisivo kurun diyordu daha önceki root işlemlerimde bu yazılıma gerek duymamıştım sileyim mi yoksa XDA'ya güvenip tutayım mı?

Hacerpermisivo diye bir uygulama daha önce duymadım. Chainfire adlı ünlü geliştiricinin uygulaması olan SuperSU güvenebilirsin. Root olayları Chainfire'den sorulur :D Hangi telefonu kullanıyorsunuz?
G3 kullanıyorum. Sanırım silip ne olacağını göreceğim :D. XDA o kadar güvenilir değil gibime geliyor.

Orada insanların bir çıkarı olduğunu düşünmüyorum. Donate butonları var zaten gönlünden bağış yapmak isteyen yapıyor. Zaten normal şartlarda da bilgilerimizin bir çoğu toplanıyor bu su götürmeyen bir gerçek.
Mantıklı haklısın sanırım bir sorun çıkmayacaktır. Bilgilerimiz toplanıyor biliyorum her ne kadar bu konuda dikkatli olsamda en basitinden adamların yazdığı sistemi kullanıyorum :).

CyanogenMod kendinden rootlu gelir. 12 ve üzeri sürümlerde aktif etmek için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı