Suplement önerisi

Kumpirrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 aylık geçmişim var ondan önce de başla bırak yapmıştım. Şimdi yaza kadar düzenli olarak gitmeyi planlıyorum. Suplementler protein tozu + kingsize creatine + Proteinocean 3'lü vitamin seti almayı düşünüyorum. Tek kaygım creatine saç dökermi çünkü ailede seyreklikde var şu an da saçlarım seyrek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Protein tozuna gerçekten ihtiyacınız olduğu için aldıysanız diğerlerinde sorun yok. Kreatin saç dökmüyor böyle bir kanıtı yok.

Hocam üniversite öğrencisiyim kahvaltıyı yurtta yapıyorum öğlen yemeğini ve akşam yemeğini üniversite yemekhanesinde yiyorum acıkırsamda akşam yurt yemekhanesinde yiyorum ama yine de lazım gibi geldi neden bilmiyorum.

Hocam üniversite öğrencisiyim kahvaltıyı yurtta yapıyorum öğlen yemeğini ve akşam yemeğini üniversite yemekhanesinde yiyorum acıkırsamda akşam yurt yemekhanesinde yiyorum ama yine de lazım gibi geldi neden bilmiyorum.
Kilonuzun 2 katı kadar protein sizin için en iyisi olacaktır buna ulaşmanıza yardımcı olacaksa neden olmasın tabii ki.

Fazlası zarar değildir herhalde hocam. 82 kilo 193 boyundayım fazlasına ihtiyacım var gibi.
Fazlası böbreklerinizi yorar. Bir zamanlar fazla protein alıyordum farketmeden kan değerlerimde ürik asit seviyem yüksek çıktı aile hekimim dahiliyeye görünmem gerektiğini söylemişti.

Fazlası böbreklerinizi yorar. Bir zamanlar fazla protein alıyordum farketmeden kan değerlerimde ürik asit seviyem yüksek çıktı aile hekimim dahiliyeye görünmem gerektiğini söylemişti.
Hocam proteinocean da indirim gördüm güncelliyorum protein tozu gainer creatine almalımıyım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı