Hank J Wimbleton
Hectopat
Proteij tozu ve BCAA. Hocam her ne kadar inanmasamda internette kalbe etki ettigi yazisini cok goruyorum dogru mu? Tedirgin oldum vir kontrol ettirsem mi kalbimi diye. Gerci bir sey olsa simdiye kadar olmaz miydi? 5 aydir yapiyorum bu sporu.Hangi supplementler? Kreatin, protein tozu falan ise baktırmanıza gerek yok. Vitamin kullanımında ise var.
Hiç bir şekilde etki etmez. Protein tozu zaten peynir suyudur, dandik marka alırsanız sıkıntı olur fakat genel olarak etki etmez, sadece günde 1-2 ölçek yerine 6-7 ölçek kullanırsanız kemik erimesi yapabilir.Protein tozu ve BCAA. Hocam her ne kadar inanmasamda internette kalbe etki ettigi yazisini cok goruyorum dogru mu? Tedirgin oldum vir kontrol ettirsem mi kalbimi diye. Gerci bir sey olsa simdiye kadar olmaz miydi? 5 aydir yapiyorum bu sporu.
Hocam BCAA'nin bir servisi 13g ediyor ama.Eğer böbrek veya karaciğer hastalığınız yoksa, hiçbir sıkıntı olmaz. Sıkıntı olması için, gerekenden fazla doz almak gerekir. Günde 2 ölçek protein tozu, 10g BCAA, 20g Kreatin, 2 ölçek Pre-Workout gibi dozların dışına çıkmayın.
Onun dışında bazı vitaminler için kan testi gerekebiliyor. Bazı vitamin gruplarının fazla alımı, ölüme kadar gidebiliyor.
Servisi değil BCAA oranı 10 gramı geçmezse iyi olur. Aşağıdakinden bahsediyorum.Hocam BCAA'nin bir servisi 13g ediyor ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.