Supplement önerir misiniz?

• Konuyu başlatan Wuzzi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 260

Wuzzi

Hectopat
Arkadaşlar piyasadaki en kalitelilerini almak istiyorum yorumlara öneride bulunur musunuz? Onun haricinde protein tozunda bulunan bca haricinde ekstra olarak ayrı bca kullanmamı öneriyor musunuz? Öneriyorsanız onu da önerir misiniz? Daha önce kullandıysanız hangi aromayı önerdiğinizi yazarsanız da sevinirim.
Suplementler:
Kreatin.
Preworkout.
Protein tozu.

Arkadaşlar piyasadaki en kalitelilerini almak istiyorum yorumlara öneride bulunur musunuz? Onun haricinde protein tozunda bulunan bca haricinde ekstra olarak ayrı bca kullanmamı öneriyor musunuz? Öneriyorsanız onu da önerir misiniz? Daha önce kullandıysanız hangi aromayı önerdiğinizi yazarsanız da sevinirim.
Suplementler:
Kreatin.
Preworkout.
Protein tozu.

Kreatin kullan sadece gerisine gerek yok. 2 ay kullan 1 ay bırak 2 ay kullan 1 ay bırak.

Suplementler:
Kreatin.
Preworkout.
Protein tozu.
Kreatin, bol su içme yeterli gelecektir. Tabii yeterince besin tüketebiliyorsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı