Supplement önerisi

ahmet.y

Centipat
Daha fazla  
4 aydır vücut gelişimi için spor salonuna gidiyorum. Whey protein hariç başka bir şey kullanmıyorum. Antrenman performansımı arttıracak, gelişimimi hızlandıracak supplement önerileriniz nedir? Sağlığa zarar vermeyecek supplement önerilerinizi bekliyorum.

4 aydır vücut gelişimi için spor salonuna gidiyorum. Whey protein hariç başka bir şey kullanmıyorum. Antrenman performansımı arttıracak, gelişimimi hızlandıracak supplement önerileriniz nedir? Sağlığa zarar vermeyecek supplement önerilerinizi bekliyorum.

Vücut geliştirme bir bütündür dostum beslenme uyku ve su doğru antrenman çok önemli.

Uyku ve suya dikkat ediyorum beslenme kısmıda bütçem dahilinde olabildiğince yapıyorum. Supplement öneriniz var mı veya kullanmalı mıyım?

Beslenme kısmında doğru beslenme çok önemli günlük ihtiyaçlarını hesapla ihtiyacın varsa diyet yap asla diyetisyene gitme örneği çok kendin bile yazarsın kan ver eksik vitaminleri tamamla 20 kilo başına 1 litre su günlük 8 saat uyku ve yeteri kadar protein al doğru antrenmanı yap kilo başına 1.5 gram protein sana örnek beslenme vereyim.

Sabah 3 haşlanmış yumurta minimum.
Domates çok önemli değil olsa da olur olmasa da olur
Salatalık ye 1 tane.
Yağsız veya az yağlı peynir ye.
Biber bol yeşillik.

Öğlen tavuk pilav

Akşamda tavuk pilav tavuk pilavdan sıkılırsan tavuğu farklı yöntemlerle pişir suplement alıyorsan spordan sonra hemen kullan Proteinocean alma supplementler Hardline falan alabilirsin içinde BCAA olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı