Supplement önerisi

Algoritmik

Hectopat
Evde spor yapıyorum dambıl setim vs var, sabah akşam koşuya da çıkıyorum.
Şu anlık kilo vermeye çalışıyorum yağlı bir insanım.
Almam gereken supplementler nelerdir? Hem kas kaybı yaşamak istemiyorum hem de yağ yakımına yardımcı olsun istiyorum.

Evde spor yapıyorum dambıl setim vs var, sabah akşam koşuya da çıkıyorum.
Şu anlık kilo vermeye çalışıyorum yağlı bir insanım.
Almam gereken supplementler nelerdir? Hem kas kaybı yaşamak istemiyorum hem de yağ yakımına yardımcı olsun istiyorum.
Supplemente gerek yok. Düzgün diyet, biraz yağ kaybı. Sonrasında bakarsınız. İlla alacağım diyorsanız ağırlık antrenmanlarının verimi için beslenme sıkıntıysa whey.

Ne gibi katkıları olur şef bahseder misin biraz?

Yani genel olarak kreatin zaten öneriliyor hocam.
Spor salonunda 10 kisiden 7'si kullaniyordur diye düsünüyorum. Diger kullanmayanlar da kötü şey demezler kreatin hakkinda.
Yag yakimi icin supplementler cok ise yaramaz diyet en yararlisi.

Peki zayıflamadan önce kullanmak mantıklı mı? Ağırlık ve kardiyo yapıyorum ama salona gitmiyorum.
Birkaç aya anca gidebilirim. Yağ yakmak ardından da hacim kazanmak istiyorum boşa almış olmam değil mi?

@Gchould @furkankongg

Peki zayıflamadan önce kullanmak mantıklı mı? Ağırlık ve kardiyo yapıyorum ama salona gitmiyorum.
Birkaç aya anca gidebilirim. Yağ yakmak ardından da hacim kazanmak istiyorum boşa almış olmam değil mi?

@Gchould @furkankongg

Salona başlayınca kullanmanız daha sağlıklı olur dostum basarbilirsiniz bence

@Gchould @furkankongg

Kullanman icin zayif olman lazim diye bir kural yok. Kreatin kas ta su tutmasini sagliyor ve daha büyük gösteriyor yani alacagin kilo yagdan degil kasdan olur. Eger evde kaslarina büyümesine gerekecek kadar hasar verebiliyorsan evde de baslayabilirsin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı