Supplement önerisi

Arda.66

Hectopat
Daha fazla  
Selam supplement alacağım ve markalar arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
Hardline
HIQ
Mysupplement
Hangisi alınır sizce? Ekstradan bir de bunu alacağım. Mysupplement Kreatin + Bcaa Portakal Aroma 360g 30 Servis 50/50 MİX SERİES ( 5gr Bcaa + 5 gr Creatine ) Aminoasit - Fiyatı, Yorumları
Supplement kullanma amacım çalışırken bayağı yoruluyorum ayrı olarak spor yapıyorum. Hem kaslarım iyileşsin hem de kollarımı biraz geliştireyim. Ayrı olarak önerileriniz varsa açığım.

Hocam yorgunluğa iyi gelecek başka önerdiğiniz supplement var mıdır?

Bence bu tür supplementler biraz para tuzağı gibi. Bende heves edip kullanmıştım ama çok bir faydası olmuyor. Bunun yerine 1 bardak filtre kahve daha enerjik tutuyordu beni, tabii belki de bünyeden bünyeye değiştiği içindir.

ProteinOcean ile Optimum öneririm. Hardline hayatta tercih etmem fiyat performans ürünü gibi ama verdiği değerler oldukça düşük. Üstüne biraz daha koyup iyi değer almayı tercih ederim.

Optimum markasının Gainer veya Whey hariç ürünü var mıdır bilmiyorum ama illa ki vardır diye düşünüyorum. Fiyatı tuzludur ama kalite diyince aklıma gelen markadır.

Hocam yorgunluğa iyi gelecek başka önerdiğiniz supplement var mıdır?

Magnezyum, idman öncesi pre workout bir de eksik vitamininiz var mı diye tahlil yaptırın ona göre vitaminlerinizi eksiksiz alın Omega, C, D3 ne eksikse alın.

Aromasız bir kreatin al, proteinini tamamlayamıyorsan whey alabilirsin. Diğerleri çok elzem değil.
Omega 3, ZMA, ve multivitamin de alailirsin.
Yorgunluk için önce bir kan ver değerlerine bak neyin eksikse temin edersin.

Marka olarak kreatinde çok önemli markaya gerek yok, diğerleri içinde HIQ, Hardline veya bigjoy önerimdir.
İthal alacaksan Scitec, Optimum, Nutrend alabilirsin.

Bigjoy veya Scitec marka whey. Aromasız kreatin marka fark etmez. HIQ preworkout işten sonra enerjinizi yerine getirir. Kas dinlenmesi için glutamine kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı