Supplement önerisi

• Konuyu başlatan Vorpee
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 45

Vorpee

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba spora tekrardan başladım. Bundan 1 yıl önce 2-3 aylık bir deneyimim vardı ama ciddi değildi. 1-2 hafta önce ciddi şekilde başladım, düzenli beslenmeye başladım. Ayrıca kreatin kullanıyorum. Yarın BİM'e birkaç tane spor için ürün gelecek. Hem uzun dönem hem de kısa dönem için hangilerini önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• görsel_2026-02-16_212117089.png
    görsel_2026-02-16_212117089.png
    105,4 KB · Görüntüleme: 14
Kreatin ve pre ikilisini kullanıyorum HIQ marka gayet yeterli oluyor. Protein tozu falan bütçeniz varsa eğer olur. Proteinocean uzun bir süre kullandım HIQ geçince ben supplement kullanmıyormuşum dedim. Kreatin su döktüğüm gibi ağzımda yok oluyor. Proteinocean'da yutmaktan zorlanıyordum.

Kreatin ve pre ikilisini kullanıyorum HIQ marka gayet yeterli oluyor. Protein tozu falan bütçeniz varsa eğer olur. Proteinocean uzun bir süre kullandım HIQ geçince ben supplement kullanmıyormuşum dedim. Kreatin su döktüğüm gibi ağzımda yok oluyor. Proteinocean'da yutmaktan zorlanıyordum.

Bende de HIQ kreatin var onu kullanıyorum mennunum bir sorun yok. Onun harici almamı önerdiğiniz bir supplement veya ürün var mı bunu sormuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı