3 aydır spor yapıyorum. 1 aydır da kreatin alıyorum. Bir de dün pre workout sipariş ettim. Amacım kas yapmak ve yağları yakmak. Protein tozu almayı düşünmüyorum. Tavuk göğsü ile protein alıyorum. Başka bir şey tavsiye eder misiniz? Gerek var mı? BCAA vs.
Kreatin harici kullanman gereken mühim bir supplement yok. Pre'yi haftada iki gün, ağır gireceğin günlerde kullan. Yağ yakman için de CLA veya Burner kullanabilirsin ancak dediğim gibi mühim değiller. Kreatin yeterli olacaktır. BCAA'ya bakma bile.
Her ne kadar tavuk yersen ye o protein tozu şart. Kaslanmak istiyorsan tabii ki. Yemeklerden alınan değer bir yere kadar yetiyor. Ondan sonrası takviye gerekiyor.
Hayır. Protein tozuna harcayacağı parayla protein kaynaklı yiyecekler yese proteinini gayet karşılar, kalori katkısı da sağlar. Podyuma çıkmayacak ki proteinini besinlerden karşılayamasın.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Şunu unutmayın ki hiçbir supplement sizi hayvan gibi yapmaz en fazla %10 bir toparlanma etkisi vardır bu iş trenbolonela anapolonla olacak işlerdir fazla bir şey beklemeyin yani supplementten. Hacimden çok sağlık için yapın bu sporu