uhud zanlısı Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 114 29 Nisan 2025 #1 Protein tozu hariç supplement ve vitamin önerir misiniz? Bütçem çok yok.
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.159 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #2 'Çok yok'tan hiçbir şey çıkartamayız. Kime göre neye göre?
Delgadito Yoctopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #3 Bütçe belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2025
swozzy0 Femtopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #4 uhud zanlısı dedi: Protein tozu hariç supplement ve vitamin önerir misiniz? Bütçem çok yok. Genişletmek için tıkla... Kreatin al geç. Vitamin şart değil tahlil yaptırmalısın önce bana kalırsa.
uhud zanlısı dedi: Protein tozu hariç supplement ve vitamin önerir misiniz? Bütçem çok yok. Genişletmek için tıkla... Kreatin al geç. Vitamin şart değil tahlil yaptırmalısın önce bana kalırsa.
Delgadito Yoctopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #5 swozzy0 dedi: Kreatin al geç. Vitamin şart değil tahlil yaptırmalısın önce bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Vitaminlerde magnezyum ve multivitamin her zaman iş yapar ve bence herkes kullanmalı
swozzy0 dedi: Kreatin al geç. Vitamin şart değil tahlil yaptırmalısın önce bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Vitaminlerde magnezyum ve multivitamin her zaman iş yapar ve bence herkes kullanmalı
swozzy0 Femtopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #6 Delgadito dedi: Vitaminlerde magnezyum ve multivitamin her zaman iş yapar ve bence herkes kullanmalı Genişletmek için tıkla... Elbet faydalı ama multivitaminlerin içeriğini yetersiz buluyorum. Omega3 + D3K2 mutlaka kullanılmalı. İlaveten dediğiniz gibi Magnezyum + Çinko kullanılanılabilir.
Delgadito dedi: Vitaminlerde magnezyum ve multivitamin her zaman iş yapar ve bence herkes kullanmalı Genişletmek için tıkla... Elbet faydalı ama multivitaminlerin içeriğini yetersiz buluyorum. Omega3 + D3K2 mutlaka kullanılmalı. İlaveten dediğiniz gibi Magnezyum + Çinko kullanılanılabilir.
uhud zanlısı Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 114 29 Nisan 2025 #7 Delgadito dedi: Bütçe belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... 2k bütçem var swozzy0 dedi: Kreatin al geç. Vitamin şart değil tahlil yaptırmalısın önce bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Yarın yaptiricam Son düzenleme: 29 Nisan 2025
Delgadito dedi: Bütçe belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... 2k bütçem var swozzy0 dedi: Kreatin al geç. Vitamin şart değil tahlil yaptırmalısın önce bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Yarın yaptiricam
Delgadito Yoctopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #8 uhud zanlısı dedi: 2K bütçem var Yarın yaptıracağım Genişletmek için tıkla... Kanka 2K ile o kadar zorlama günlük proteinini karşılıyor isen kreatin al ve kan değerine göre vitamin ha kilo alacağım diyorsan gainer işini görür
uhud zanlısı dedi: 2K bütçem var Yarın yaptıracağım Genişletmek için tıkla... Kanka 2K ile o kadar zorlama günlük proteinini karşılıyor isen kreatin al ve kan değerine göre vitamin ha kilo alacağım diyorsan gainer işini görür
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.838 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #9 uhud zanlısı dedi: Protein tozu hariç supplement ve vitamin önerir misiniz? Bütçem çok yok. Genişletmek için tıkla... Creatin ve istiyorsan BCAA+Glutamine olabilir. Omega 3 Multivitamin Bu ikisi normaldede kullanilmali bana gore. Magnezyum istege bagli daha cok eksiklikte kullanilabilir ama kullanmaktan zarar gelmez.
uhud zanlısı dedi: Protein tozu hariç supplement ve vitamin önerir misiniz? Bütçem çok yok. Genişletmek için tıkla... Creatin ve istiyorsan BCAA+Glutamine olabilir. Omega 3 Multivitamin Bu ikisi normaldede kullanilmali bana gore. Magnezyum istege bagli daha cok eksiklikte kullanilabilir ama kullanmaktan zarar gelmez.
uhud zanlısı Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 114 29 Nisan 2025 #10 Delgadito dedi: Bütçe belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Delgadito dedi: Kanka 2K ile o kadar zorlama günlük proteinini karşılıyor isen kreatin al ve kan değerine göre vitamin ha kilo alacağım diyorsan gainer işini görür. Genişletmek için tıkla... Kilodan yana sıkıntı yok. Kan değerime baktırıp, vitamin alıp, bir de sadece creatinden devam edeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2025
Delgadito dedi: Bütçe belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Delgadito dedi: Kanka 2K ile o kadar zorlama günlük proteinini karşılıyor isen kreatin al ve kan değerine göre vitamin ha kilo alacağım diyorsan gainer işini görür. Genişletmek için tıkla... Kilodan yana sıkıntı yok. Kan değerime baktırıp, vitamin alıp, bir de sadece creatinden devam edeceğim.