Supplementer kaliteli gainer önerisi

Makaleler
20
Daha fazla  
Supplementler.com - Türkiye'nin Fitness Mağazası adlı siteden gainer baktım ve şu ürünün çilekli olanını satın aldım.
Amacım kilo kazanmak, bütçe sınırımda yok, gidip en pahalısını almaya gerek var mı? (Mevcut öğünüme gaineri koymam, gerek biliyorum).
Hangisini önerirsiniz ve hangi aromayı.
Satın aldığım ürünü soğuk tam yağlı süt ile hazırladım tadi iyi gibi ama burnumdan nefes verdikten sonra un tadını bayağı bayağı alıyorum, hepsi için geçerli mi bu?
İyi akşamlar .

Son düzenleme:
Gainer almak yerine pilav makarna ekmekte yiyebilirsin aynı işe yarıyor. Tavsiye sadece.

Gainer almak yerine pilav makarna ekmekte yiyebilirsin aynı işe yarıyor. Tavsiye sadece.

Haklısınız tadıda daha iyi olurdu pilavın zaten ancak zaten mevcut yemek yiyorum daha fazla aşamıyorum almam gereken kilonun çok altındayım ek takviye olarak kullanacagım zaten.

İçerisinde çok fazla şeker var. Tavsiyem antrenman sonrası kullanmanız yoksa kan şekerinizi çok fazla çıkarıp bir anda uyku getiriyor

hocam tat doku vs konusunda bir şey diyemem hiç gainer kullanmadım. Tr de en kalitelisi Budur , ha gainerde en kalitelisine gerek var mı ? Bana kalırsa yok , sonuçta arkadaşın dediği gibi aromalı nişasta.

Hocam tat doku vs konusunda bir şey diyemem hiç gainer kullanmadım. TR de en kalitelisi Budur, ha gainerde en kalitelisine gerek var mı? Bana kalırsa yok, sonuçta arkadaşın dediği gibi aromalı nişasta.

HIQ ürünlerini bedava verseler kullanmam içi boş ürünler gönderiyolardı geçen sene.

HIQ ürünlerini bedava verseler kullanmam içi boş ürünler gönderiyolardı geçen sene.
Katılıyorum formulated in germany kardeşim. Diyorlar hammadde nerden reis diyoruz ona cevap veremeyiz malesef. Bu ne demek abim ? T MAX mi ne yeni ürün çıkarmışlar rakiplerine göre içeriği en kötü ve en pahalı olanı bu . Tamamen pr firması başka bir şey değil HİQ ve Okyanustan bir şey alınmaz GENEL OLARAK lakin paylaştığım ürün TRde alanında en iyisi. Vitargo kullanan başka birisi daha yok. Maltodekstrin basıp geçiyorlar hepsi.

Sponsoru oldukları insanlara davranışlarını da unutmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…