Supplementlere zam gelir mi?

Çok sağlam zamlandı sporu bile bırakmayı düşünüyorum adamakıllı besin ve yardımcı supplement olmadıktan sonra anlamı kalmıyor. Yılbaşından sonra çok sağlam zam yer.

Reis inanki spor bütçe açısından daha çok yardım ediyor. Normal bir insan dışarıdan yemek yese 2 öğün en az 150-200 TL sen o paraya 2 - 2.5 kg tavuk göğsü alsan 1 hafta protein ihtiyacını karşılıyorsun.

Reis inanki spor bütçe açısından daha çok yardım ediyor. Normal bir insan dışarıdan yemek yese 2 öğün en az 150-200 TL sen o paraya 2 - 2.5 kg tavuk göğsü alsan 1 hafta protein ihtiyacını karşılıyorsun.

Ya da A101'den 13 TL'ye lor peynir de alabilirsin onda da 65 gram protein vardı sanırım yarım kilosunda.

Yanlış anlamada kaç kilosun? Ben 92 kg powerlift sporu ile uğraşıyorum haftada 10 kg kadar tavuk, et gidiyor. Üstüne kreatin, protein toz, pre workout ile 1000 TL kadar garanti gidiyor. Zaten antrenmanım 3 saat üzeri sürüyor üstüne 280 kg deadlift yapınca iyice tüketim artıyor.

Yanlış anlamada kaç kilosun? Ben 92 kg powerlift sporu ile uğraşıyorum haftada 10 kg kadar tavuk, et gidiyor. Üstüne kreatin, protein toz, pre workout ile 1000 TL kadar garanti gidiyor. Zaten antrenmanım 3 saat üzeri sürüyor üstüne 280 kg deadlift yapınca iyice tüketim artıyor.

78 kiloyum. Tabii ki herkesin spor konusunda yönelimleri farklı ama ben ortalama söyledim. Ortalama sporcuların günlük protein ihticayı 120-200 gr oluyor genelde.

Ekstra takviyeler ise 1 kere alınıyor 1-1.5 ay gidiyor(ortalama ve kullanıma bağlı tabii ki)
O yüzden spor her türlü daha da avantajlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı