Surface Laptop Go 2 Tanıtıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Surface Laptop Go 2

Microsoft tarafından 2020 model Surface Laptop Go‘nun devamı olan Surface Laptop Go 2 modeli tanıtıldı. Şirket, orijinal Surface Laptop Go temel yapılandırmasındaki 64 GB depolama yerine artık 128 GB depolama alanı sunuyor. En fazla seçenek ise 256 GB. Microsoft ayrıca 10. nesil Intel Core i5 işlemciyi daha yeni 11. nesil Intel Core i5-1135G7 ile değiştirirken, […]

Devamı: Surface Laptop Go 2 Tanıtıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Macaristan da öğrenci iken Kore'li arkadaşımda görmüştüm ve demiştim Allah Allah Microsoft laptop yapıyor mu diye cahildik işte ülkedede yoktu olsa da alamazdım sanırım. Ekran görüntüsü çok kaliteli gelmişti ve çok kibar bir laptop gibi duruyordu tam bir ideal gündelik surf ve öğrenci laptopu.

Surface modellerinin tasarımları zaten çok ilginç, Microsoft bunları bazı ülkelerde satsa da gerçek amacı ürün satmaktan çok iş ortaklarını değişik tasarımlar deneme yolunda cesaretlendirmek.

Surface Laptop Go 2

Microsoft tarafından 2020 model surface laptop go‘nun devamı olan surface laptop GO 2 modeli tanıtıldı. Şirket, orijinal surface laptop GO temel yapılandırmasındaki 64 GB depolama yerine artık 128 GB depolama alanı sunuyor. En fazla seçenek ise 256 GB. Microsoft ayrıca 10. nesil Intel Core i5 işlemciyi daha yeni 11. nesil Intel Core i5-1135G7 ile değiştirirken, […]

Devamı: Surface Laptop Go 2 Tanıtıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Surface alan mı kaldı.😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı