Surface Pro 6 - i5 8. Nesil oyun oynatır mı?

Emre SÜRER

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2019
Mesajlar
1.924
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arada bir canım sıkılınca LOL açsam, grafik konusunda sıkıntı yaşar mıyım? İşlemci içerisindeki Intel UHD Graphics yeter mi?
 
Ben sorayım. Sanırım Surface kullanıcısısınız. MacBook hissi gibi Microsoft' un kendi yazılımının donanımını kullanıyormuş hissiyatı var mı?
Aktif olarak 6-7 yıldır Acer Iconia w700 kullanıyorum. Macbook Pro'ya sahip olduğum için kıyaslayabilirim. 2 arkadaşım benden görerek Surface Pro 4 ve Pro 6 aldı. İkisinide kullandım. Açık konuşmak gerekirse cihaz özellikleri, ekranı, işçiliği Macbook kalitesinde. Ancak yazılım tarafı çok iyi değil. Windows 10 tablet gesture (Türkçesini bilmiyorum) desteği çok kötü. Trackpad'de olduğu gibi sezgisel değil. Çok yapay. 8.1 bu konuda daha iyi. Çok akıcı şekilde cihazı kullanabiliyorsun. Ancak 10'da hem kendi cihazımda hemde Surface'lerde sürekli bir animasyon takılması var. Karar veremiyor gibi. Üstten çekip ekranı bölmek istiyorum ama kapanmaya gidiyor, geri geliyor, tam ekran oluyor. Sezgisel değil yani illa o hareketin tamamını yapman gerekiyor yoksa saçmalamaya başlıyor. Yine de kötü mü tabii ki değil. Her yerde kolaylıkla bilgisayar kullanma avantajın var. Eve gelince fare klavye monitor takıp kasa gibide kullanabiliyorum. Önerir misin dersen kesinlikle öneririm. Ancak tabletten çok PC kullandığını hissettiriyor. Ipad gibi bir akıcılık bekleme.
 
Oyun için alınacak bir cihaz değil. Hani onun için ikinci el 1000 liraya bir bilgisayar alın o da LOL açar.
Zaten 6-7 senelik bir bilgisayar kullanıyorum şu anda. Lol oynatıyor evet. Ben işlemciye entegre grafik yüksek ayarlarda oynatabilir mi emin olamamıştım. Teşekkürler yine de.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı