Suriye Devlet Başkanı Esad asker kaçakları için genel af çıkardı

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.956
Makaleler
52
Çözümler
580
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Suriye Devlet Başkanı görevini sürdüren Esad af çıkardı. Af ülke dışında ve ülke içinde bulunanları kapsıyor, bu af doğrultusunda da ülke içerisinde olanların 3 ay, ülke dışında olanların ise 4 ay içerisinde askeri şubeye gitmeleri gerekmekte.

Ülkedeki Suriyeliler umarım gider, gideceklerini pek sanmıyorum. Artık ortada savaş tehlikesi de kalmadı, gitmeleri lazım.
 
Rahatlığı bulmuşlar bizde giderler mi hiç.😃

Suriye devlet başkanı görevini sürdüren esad af çıkardı. Af ülke dışında ve ülke içinde bulunanları kapsıyor, bu af doğrultusunda da ülke içerisinde olanların 3 ay, ülke dışında olanların ise 4 ay içerisinde askeri şubeye gitmeleri gerekmekte.

Ülkedeki suriyeliler umarım gider, gideceklerini pek sanmıyorum. Artık ortada savaş tehlikesi de kalmadı, gitmeleri lazım.
 
@orvos hani savaş var falan diyorlardı ya artık ortada savaş tehlikesi de kalmadı.

Haklısınız... Bizim yöneticiler tutmayı istiyor yoksa kalabilirler mi Türkiye cumhuriyetinde. Ülkede zehir gibi askerlerimiz polisimiz var. Yönetimsel geliyor bana bunlar hep.
 
Burada tuzları kuru dönen olmaz ülkeden. Adana'da Mersin'de nargileyi seviyorlar. Dönmelerine gerek yok bizimkiler bakmayı da seviyor Suriyelilere...
Mesele onların gitmesi değil. Mesele yasal zemin oluşması. Bir gün bu Suriyeliler ülkelerine gönderilmek istendiğinde ne ABD, ne de AB çıkıp "soykırım" diyemeyecek. Çünkü Suriye de onların kendi ülkelerine dönmesini istiyor.
 

Geri
Yukarı