Napalım içimize giren 2-3 pislik yüzünden çevreye duyarsız mı kalalım ? Türkiye'nin malum terör örgütünün saldırılarından uzakta kalması için mecburen oralara girilmesi gerekiyordu. Ölen askerler kardeşiniz ama sınırda patlayan bombalarla ölenler değil mi ? Bu cümlemden terslik çıkarmayın gönül isterdi hiçbir askerimizi şehit vermeyelim. Kısaca Türkiye'ye yakın bölgeler kesinlikle temizlenmeli. Umarım birisi "ölen askerler kardeşiniz ama sınırda patlayan bombalarla ölenler değil mi ?" cümlesini değiştirip bana laf atmaz...
Araplar hakkında ise düşüncem odur ki vatanını seven namuslu bir insan kaçsa bile gönüllü olarak mahvolan vatanını kurtarmak için geri gitmeli veya o bölgeyi temizlemeye çalışan askere yardım etmeli. Ama zenginleri sahillerde kadın izlemekle meşgul iken, fakirlerinin çoğu dışarda adam tartaklayıp kadınları taciz etmekle meşgul. Çok az bir kısmı ise ekmeğinin derdinde. Size biraz acımasız gelebilir ama ben olsaydım sınıra bir barikat çeker yaklaşanı vurdururdum. Araplar her ne kadar bize ihtiyaç duysalarda taşkınlıktan daha iyi bir şey getirmediler...