Gus Fring
Kilopat
Çok dalga olmuş ama bende bu yüzden dolayı ucuz olduğunu biliyorum.Telefonlar dolarla satılıyor ve vergi gibi şeylerin takibi çok düzenli olmadığı için ucuz
Çok dalga olmuş ama bende bu yüzden dolayı ucuz olduğunu biliyorum.Telefonlar dolarla satılıyor ve vergi gibi şeylerin takibi çok düzenli olmadığı için ucuz
Devletin sunduğu imkan mükemmel zaten 1838TL nereden vergi keseceklerini şaşırıyorlar.Kaçak imei atmak yasal suçtur ve sorumluluk size aittir. İmkanınız varsa ve cihaz orjinal ise neden olmasın. Rom çekip root atıp imei çakabilirsiniz.
Kimse kargolamayacak, abim görevde kendisi alıp getirecek.Hocam telefon yerine C4 yollamasinlar. Adamlar savastan kaciyorlar, nasil kargolayip sinirdan gecireceklermis?
Ben de memnun değilim dostum, yolunacak kaz gözüyle görünüyoruz uzaktan.Devletin sunduğu imkan mükemmel zaten 1838TL nereden vergi keseceklerini şaşırıyorlar.
Adamla dalga geçiyorduk. Herif Suriye'nin cumhurbaşkanı oldu.Tedarikçi kim? Ebu Muhammed el Culani mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.