Bizim mahallede Suriyeli bir aile var. Kadın sürekli hamile yaklaşık 5 senedir buradalar ve 5-6 yaşından küçük, 5 tane toplamda 9-10 tane çocukları var, evin içinde başka varsa bilmiyorum gördüğüm bu kadar. Bu insanlarda hiç ar, utanma, şeref duygusu yok mu? Göçmen de değil mülteci olarak geldikleri bir ülkede nasıl bu kadar rahat ve arsız olabiliyorlar? Bu arada yaşadığım şehir sınırda da değil. Antalya'nın merkezi bir ilçesi.
Kesinlikle katılıyorum bizim alt katta bir kadın var rahat 20 çocuğu var evinden gelen çocuk sesinden ölüyorum kadına dedimki abla azcık şu çocukları dövde sussunlar ya evde çalışıyom zaten.
Bir insan daha doğru düzgün geçinemezken 9-10 çocuk yapmak neyin kafası? Onlar mı bizim ülkeyi kurtardılar, kurtaracaklar? Hayır. Yakın bir zamanda topraklarımızı sahiplenip bizlere kafa tutacaklarına adım gibi eminim. Birkaç yıl sonra "Antalya da bizim toprağımız" derlerse şaşırmam.
ünlü bilim insanının beyanı. " toplumların gelişimi ile aile planlaması evrime etki etti. prezervatif negatif evrime yol açtı. akıllı insanlar doğum kontrolü yaptığı için, daha azalırken, aptallar…
Bir insan daha doğru düzgün geçinemezken 9-10 çocuk yapmak neyin kafası? Onlar mı bizim ülkeyi kurtardılar, kurtaracaklar? Hayır. Yakın bir zamanda topraklarımızı sahiplenip bizlere kafa tutacaklarına adım gibi eminim. Birkaç yıl sonra "Antalya da bizim toprağımız" derlerse şaşırmam.
Hocam bunlar bir şey yapamazlar. Kendi ülkesini koruyamamış insan Antalya bizim toprağımız diyiceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle ileride Türkiye kötü ülke diye başka Ülkelere giderler.