Suriyeli arsızlığı

Eskiden böyleydi.
 

Dosya Ekleri

  • f11e46cf-ae2f-47b4-9b6e-5cc28ebd7234-m.jpg
    f11e46cf-ae2f-47b4-9b6e-5cc28ebd7234-m.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 147
8-10-15 arası çocuk yapıyor olmalarının arkasında yatan düşünceyi bir türlü anlayamıyorum. Hayvan mantığıyla mı düşünüyorlar acaba? 10 tane çocuk üretse 8-9 tanesi büyürken çeşitli yollardan ölse kalan sağ olanlarla neslimizi devam ettiriz diye mi mantık kuruyorlar?
 
Tek kadın olduğuna emin misin? Bildiklerim var, 2+1 evde 3 aile yaşıyorlar. Evet kültür ve toplum yapılarındaki ortalama çocuk sayısı bizimkini belki ikiye katlar, ama önüne gelen de öyle 10 çocuk yapmaz. Onlarda bile nadirdir.
Tek kadın, karşı komşuları olan kadın var onun da 4-5 tane var. Abartı gibi geliyor olabilir bazı kişilere tirajikomik ama gerçek arkadaşlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı