Suriyeliler yağmaya başladı!

@Elan Morin Tedronai vur emrinin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Vur emri verilmeden yağmalamanın önüne geçilemez.

Vur emri verilmese bile korkutma ateşi şart.

Vur emri verebileceklerini sanmıyorun, çünkü işler o kadar çığrından çıktı ki askerin vur yetkisinden sonra hükümeti iplememesi çok çok çok yüksek bir ihtimal.

17 yaşında reşit değilsin sen bu kadarı panik yapmaya gerek yok çocuk.

Arkadaşlar dediğiniz kaynaklar güvenilir mi? Emin misiniz? Yalan çıkmasın beni linçlerler sonra.
Twitter'da paylaşacaksan yalancı her türlü diyecekler hocam.

Herhangi bir konu hakkında 183 sayfalık kanıtlarla dolu pdf at adamlara yine de yalancı derler.

Twitter'da linçlenmemek imkansız.

Ülkenin geleceğine bunu demeni doğru bulmuyorum.

Ülkenin geleceğinden bahsediyorsan bunu bir araştır bu suryeliler neden ülkemize girdi neden böyle yapıyor buna yorumlar yap şu an tüm deprem bölgesinde binlerce asker özel harekat var niye karışmıyor bunlara insanımız cadırda çıplak ayakla geziyor suryeliler ortayı boş gördü saldırıyor

Vatan sevgisi bunlar hep.
Yani evet biraz abartmış arkadaş ama bir şey olmaz.

Kim abartmış ben mi yoksa?

Ne alakası var benim yazdığım ile? Benim bunlara yorum yapmadığımı nerden biliyorsun? Benim kimi desteklediğimi ne düşündüğümü sadece o mesajdan mı çıkardın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…