Suriyelilere Türk Vatandaşlığı Verilmesi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayraklarına bakarsan görürsün, suriye bayrağı o bayrak.

Bayraklarına bakarsan görürsün, suriye bayrağı o bayrak.

Üzerinde Allahu Ekber yazıyorsa ki yazıyor Irak bayrağıdır. İki yıldız var ise Suriye. İkinci el bilgiye asla güvenmeyin.

Irak'ta Türk Bayrağı yakıldı

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f6/Flag_of_Iraq.svg

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/53/Flag_of_Syria.svg

Ha Suriye'de bayrak yakacak adam yok mu? Var. Hatta Türkiye'de bile çok. Ama bu genelleme yapmamızı gerektirmiyor.

Katılıyorum. Türk - Kürt sorunundan sonra bir de başımıza bu çıktı, hayırlı olsun 10 sene de böyle idare ederiz. Ah bunlar hep israyilin oyunları katil israyil..

Bence seçici geçirgen olunmalıdır. Suriyeli meslek sahibi, kendini geliştirmiş insanları vatandaşımız yapalım. Ben adamlara bir kin beslemiyorum, mecburen bizim ülkemize sığındılar, bizim yapacağımız bir şey yoktu. Nasıl Amerika bir beyin göçü alıyorsa biz de en azından biraz uygulasak çok iyi olur.

Onların hepsini Avrupa kaptı bize 3 milyon serseri kaldı sadece. Amaçları ülkeye zarar vermek.

Referandum yapılmalı. Ve kanaatimce bunların ülkeye sokulması bile onlar için şükür sebebi onalrın ülkelerini düşünmeden kadınlardan ve çocuklardan önce kaçan bizi defalarca sırtımızdan vuran kişilere yeterince iyilik yapık. Devlet hastanelerinde ücretsiz muayene oluyorlar, burs ve okuma imkanı sağlanıyor olması ülkesini gözünü kırpmadan kaderine terk edenler için bi hayli fazla. Üstüne üstelik bunlara T.C vatandaşlığı verilirse vay halimize.. Zamanında Ermeni Soykırımında 1916 da ve aklıma gelmeyen birçok yerde Türk ün ve Türk askerinin karşısında konumlanmıştır. Bunlar mı benim vatanımı koruyacaklar bunlar mı uyku nedir bilmeden askerlik yapacak Yine bunlar mı kendi ülkelerine bile hayrı olmayan insanlar mı bizim ülkemize katkıda bulunacaklar açıkçası komik. Bunu stratejik bi hareket olarak düşünsek Lozan anlaşmasında ya 100 milyon nüfüsa sahip olununca biter ya da 2023 de fakat bunlar ülkeyi bi 10-20 yıl geriye götüreceklerinden bu strateji de yanlış. Acilen devletin aklını başına toplaması gerekir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…