Survival - Open World Oyun Önerisi

Mırnav

Hectopat
Survival dediğime bakmayın, nasıl yazacağımı bilemedim. Son zamanlarda Stardew Valley, Subnautica'yı (daha bitmedi) oynadım ve hayran oldum. Bana bu tarz bir şeyler lazım. Bu iki oyununun etiketlerinin birbiriyle alakası yok ama bana aynı hissi verdikleri için ikisini aynı örnekte verdim. Aynı zamanda makinalar ve otomasyona bayılırım. Küçük yaşımdan beri teknoloji modları indirip oynardım Minecraft'ı.

Survival dediğime bakmayın, nasıl yazacağımı bilemedim. Son zamanlarda Stardew Valley, Subnautica'yı (daha bitmedi) oynadım ve hayran oldum. Bana bu tarz bir şeyler lazım. Bu iki oyununun etiketlerinin birbiriyle alakası yok ama bana aynı hissi verdikleri için ikisini aynı örnekte verdim. Aynı zamanda makinelar ve otomasyona bayılırım. Küçük yaşımdan beri teknoloji modları indirip oynardım Minecraft'ı.

Palworld birebir veya Ark Survival Evolved harikadır üzmez parasının zerresine kadar eğlence verir Palworld açık dünya istediğini yapabilirsin seviye seviye ürünler açılır Pokemon dünyası gibi Ark ise dinozor dünyalı gene seviyeli oyun modlarla tavsiye ederim Palworld'u ben en az 100 saat oynamışımdır her saatte eğlenceli geçti.

Terraria'yı net oyna bitir. Üstüne modlayıp calamity yükle gene doya doya oyna.

Dave the diver biraz alakasız ama bahsettiğin oyunları seven birisinin göz atması gerektiğini düşünüyorum

Core keeper Stardew Walley tarzı madenci oyunu güzeldir

Otomasyona bayılıyorsan net Satisfactory'i oyna ek olarak Factorio'ya bakabilirsin

Palworld birebir veya Ark Survival Evolved harikadır üzmez parasının zerresine kadar eğlence verir Palworld açık dünya istediğini yapabilirsin seviye seviye ürünler açılır Pokemon dünyası gibi Ark ise dinozor dünyalı gene seviyeli oyun modlarla tavsiye ederim Palworld'u ben en az 100 saat oynamışımdır her saatte eğlenceli geçti.
Ark dan nefret ederim. Benim o oyundan beklentim gerçekçi bir 100 milyon yıl öncesi simülasyonuydu lakin bana robot titanasourus yolladı, kalbimi kırdı. Palword bakacağım.

Terraria'yı net oyna bitir. Üstüne modlayıp calamity yükle gene doya doya oyna.

Dave the diver biraz alakasız ama bahsettiğin oyunları seven birisinin göz atması gerektiğini düşünüyorum

Core keeper Stardew Walley tarzı madenci oyunu güzeldir

Otomasyona bayılıyorsan net Satisfactory'i oyna ek olarak Factorio'ya bakabilirsin
Hepsini gözüme kestirdim, bakacağım. Teşekkürler.

Ark'den nefret ederim. Benim o oyundan beklentim gerçekçi bir 100 milyon yıl öncesi simülasyonuydu lakin bana robot titanasourus yolladı, kalbimi kırdı. Palword bakacağım.

Hepsini gözüme kestirdim, bakacağım. Teşekkürler.

Minecraft tarzı vintage story önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı