Susam sokağı benzeri yapım var mı?

Makaleler
10
Yer
Kenya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600
B450M S2H V2
Apacer 8GB 3000MHz
XFX RX 570 4GB
Corsair Spec Delta RGB
Corsair VS550 (Beyaz etiketli)
Meslek
Öğrenci
Boş konu yazacak arkadaşlar için en baştan söyleyeyim. İçimden geleni yazmak istediğim bir konu bu, beğeni kasmak gibi bir amacım yok. Zaten konu kategorisi "Konu dışı" yani biraz sizlerle muhabbet edebilmek ve aklımdaki 1 soruya cevap bulabilmek amacıyla bu konuyu açtım.

Sosyal'de bir konu gördüm ve babamın Susam Sokağı arşivi geldi aklıma. Zamanında ben izleyeyim diye hemen hemen her bölümü kaydetmiş canım babam. Bunun için özel disk hazırlayıp geleceğe not bile bırakmış. Tabii ben çocukken daha güzelleri çıktı ve izlemedim ama şimdi bakıyorum da çok güzelmiş be... değerini bilememişim. :(

Aranızda Susam Sokağını bilen veya izleyebilen şanslı kişiler var mı? Var ise Susam sokağı gibi başka diziler varsa onları önerirse beni çok mutlu eder o kişiler.

Bu arada en sevdiğim Susam Sokağı karakteri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kurabiye canavarı çakma mı?

Son düzenleme:
Tarçın ve Arkadaşları :d
Onu çok severdim hatta bitirdikten sonra tekrar izledim ama aşağıdaki serisini.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Onu çok severdim hatta bitirdikten sonra tekrar izledim ama aşağıdaki serisini.

Ben de aynı seriyi izledim. Bir tek Yumurcak TV'de vardı o zaten.

Boş konu yazacak arkadaşlar için en baştan söyleyeyim. İçimden geleni yazmak istediğim bir konu bu, beğeni kasmak gibi bir amacım yok. Zaten konu kategorisi "Konu dışı" yani biraz sizlerle muhabbet edebilmek ve aklımdaki 1 soruya cevap bulabilmek amacıyla bu konuyu açtım.

Sosyal'de bir konu gördüm ve babamın Susam Sokağı arşivi geldi aklıma. Zamanında ben izleyeyim diye hemen hemen her bölümü kaydetmiş canım babam. Bunun için özel disk hazırlayıp geleceğe not bile bırakmış. Tabii ben çocukken daha güzelleri çıktı ve izlemedim ama şimdi bakıyorum da çok güzelmiş be... değerini bilememişim. :(

Aranızda Susam Sokağını bilen veya izleyebilen şanslı kişiler var mı? Var ise Susam sokağı gibi başka diziler varsa onları önerirse beni çok mutlu eder o kişiler.

Bu arada en sevdiğim Susam Sokağı karakteri:

Bu kurabiye canavarı çakma mı?

Ne hayır olamaz, yo yo şaka yapıyorsun. O kurabiye canavarını çok küçükken annem açardı bana. Sonra unutuldu gitti. Vay be eskiler ardında tatlı bir tebessüm bırakıyor gerçekten.
Hatırlıyorum, kare üçgen falan boş yapardı.

Ne hayır olamaz, yo yo şaka yapıyorsun. O kurabiye canavarını çok küçükken annem açardı bana. Sonra unutuldu gitti. Vay be eskiler ardında tatlı bir tebessüm bırakıyor gerçekten.
Hatırlıyorum, kare üçgen falan boş yapardı.
Eskiden Outlast falan yoktu Kurabiye Canavarı vardı. 😄
The Muppet Show, yeni adı The Muppet. Eskiden CNBC-e kanalında Türkçe alt yazı ile yayınlanıyordu.
Evet baktım güzelmiş baya. Bu arada Susam Sokağı'nın karakteri oynuyomuş dizide. O kadar güzel yapmışız ki yabancılar çalmış. 😄

The Muppet Show, Muppet tabir edilen kuklalar ekseninde geliştirilmiş olan bir televizyon şovudur. 1976-1981 yılları arasında Jim Henson ve ekibi tarafından yapılmışlardır. Gösterinin yıldızı Susam Sokağı adlı çocuk programında da ana karakterdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı