#Susamam

Baskıcı despotik rejimlerle yönetilen ülkelerde iktidar karşıtı herhangi bir söylem eylem ve davranış terörle ilişkilendirilir. Bu türden rejimlerin temel savunması ''sen teröristsin''. savunmasıdır. Bir süre sonra tüm toplum terörist ilan edilir. :=)

Baskıcı despotik rejimlerle yönetilen ülkelerde iktidar karşıtı herhangi bir söylem eylem ve davranış terörle ilişkilendirilir. Bu türden rejimlerin temel savunması ''sen teröristsin''. savunmasıdır. Bir süre sonra tüm toplum terörist ilan edilir. :=)
Ne diyorsun özgür bir ülkeyiz biz (!)

Şanışer ve yanlış hatırlamıyorsam 19 tane sanatçı birleşerek bu parçayı oluşturdu. 5 gündür trend listesinde ilk gün 10 milyon kadar izlendi. Ben şarkıyı çok sevdim anlattığı şeyler olsun beati olsun anlattığı konular sözlerin müzik ile uyumu olsun. Değindikleri konular ise çok önemli konular bir insanın hayatında dikkat etmesi gereken şeyleri ve susmamamız gereken konuları 15 dakikada özetlemiş. Saçma sapan amerikan rap kültürünü yayan saçma rapçilerin dinlenmeyip bu tarz raplerin dinlendiğinde "Türkiye gelişmiş be" diyebileceğim bir video.
Konu olarak açmıştım ama. Modlar sağolsun buraya atmış.

Son düzenleme:
Şanışer ve yanlış hatırlamıyorsam 19 tane sanatçı birleşerek bu parçayı oluşturdu. 5 gündür trend listesinde ilk gün 10 milyon kadar izlendi. Ben şarkıyı çok sevdim anlattığı şeyler olsun beati olsun anlattığı konular sözlerin müzik ile uyumu olsun. Değindikleri konular ise çok önemli konular bir insanın hayatında dikkat etmesi gereken şeyleri ve susmamamız gereken konuları 15 dakikada özetlemiş. Saçma sapan amerikan rap kültürünü yayan saçma rapçilerin dinlenmeyip bu tarz raplerin dinlendiğinde "Türkiye gelişmiş be" diyebileceğim bir video.
Ben hem Türkçe rapçilerin isterlerse güzel şeyler başarabileceğini gördüğümden, hem de Şanışer'in değerinin anlaşıldığını gördüğümden dolayı mutlu oldum.

Ben hala anlaşılmadığını düşünüyorum dediğim gibi ottan, ingilizce kelimelerden, küfürlerden oluşan şarkılar 100 lerce milyon izleniyor bu anlamlı şarkı 17 milyon falan şuan. Klibi de dinlediğim bir çok rapçiden daha iyi.
Olsun hocam en azından 20 milyona yakın izlenmiş. Normalde iyi olanlar 10 milyonu geçemiyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı