Susamlı bisküvinin susamı azaltılmış

Daha fazla  
Bugün annemlerin almış olduğu, benim de önceden çok yediğim susamlı bisküvinin susamlarından bahsedeceğim.
Yemeyeli uzun süre olmuştu fakat üzerindeki susamın bolluğunu unutmuyorum. Şimdi ise üzerinde az bir şey susam serpip susamlı bisküvi diye satıyorlar. Onca zamandır yediğim bisküviden hiç tat alamadım.
IMG_20190101_194335.jpg

Bunlar olacaktı. Elektriğe, benzine zam yap. Üretimi azaltıp ithal ürünü artır. Sonra esnafa zam yapmayın diye baskı kur.

Zam yapmazsa ya işçi çıkarır. Ya da malzemeden feragat eder. Çoğu bisküvi tarzı şey gramajları düştü. Herkes biliyor. Ama herkes suçu işletmelere atıyor. İşletmelere atılan saçma suçlamalar yabancı yatırımcıyı korkutuyor. Onlar da ülkeye sıcak para akışını kesiyor.

Yıllarca sıcak para ile betona yapılan yatırımlar ise devlete bir gelir sağlamayınca gene vatandaşın vergisine göz dikiyor. Alım gücü düşükken Asgari ücreti artırdı. 2019 çok daha kötü geçecek. Ben artık temel ihtiyaçlarım dışında bilerek alım yapmıyorum. Oyla tepki gösteremiyoruz. Gösteriye izin yok. Bari vergi alamasınlar da kendi kendilerine yok olsunlar.

Zamanında ne yiyordum ya görünce duygulandım. Recep bey bir şey soracağım. Forumda başkomutanımıza(!) hakaret serbest mi? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında ne yiyordum ya görünce duygulandım. Recep bey bir şey soracağım. Forumda başkomutanımıza(!) hakaret serbest mi? :)

Devlet büyükleri lafı en nefret ettiğim laflardan biridir. İçinden dilediğin kadar hakaret edebilirsin ama burada yazıya dökme. Silivri soğuktur... İleri demokrasilerde bize susmak düşer, 2019'da dolar konuşacak zaten.

Devlet büyükleri lafı en nefret ettiğim laflardan biridir. İçinden dilediğin kadar hakaret edebilirsin ama burada yazıya dökme. Silivri soğuktur... İleri demokrasilerde bize susmak düşer, 2019'da dolar konuşacak zaten.

Babam yeni geldi Silivri'den :) Soğukmuş gitmek istemem.

Bugün annemlerin almış olduğu, benim de önceden çok yediğim susamlı bisküvinin susamlarından bahsedeceğim.
Yemeyeli uzun süre olmuştu fakat üzerindeki susamın bolluğunu unutmuyorum. Şimdi ise üzerinde az bir şey susam serpip susamlı bisküvi diye satıyorlar. Onca zamandır yediğim bisküviden hiç tat alamadım. Eki Görüntüle 356482

Susamda da AKN kalkmış Kota gelmiş gibi sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı