Suya düşmüş Zenfone 5

Berkay Aydın

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2014
Mesajlar
626
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 3-4 gün önce zenfone 5'imi tuvalete düşürdüm. Ertesi gün servise verdim. Ama 1 hafta içinde fiyat belirlenecekmiş. Suya düşmüş telefonlarda ne kadar erken temizlenirse o kadar iyi değil mi? Servis yerine bi telefoncuya temizletmemekle hata mı ettim? Ne kadar fiyat gelir bana? Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. 2 aylık cihaz ama ekran çizik içindeydi ve 1 tane çatlak vardı. Değiştirmeyi düşünmeli miyim sizce?
 
Havluyla temizleyip 1 gece pirinçte beklettim zaten. Gece 4 te düştü suya sabah götürdüm servise. Bütün gece pirinçte bekledi ama sabah açılmıyordu.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı