Suyla güzel olacak protein tozu önerisi

carzzz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Proteinocean Bisküvili protein tozum vardı. Bitimine yakın suyla protein almak daha çok hoşuma gidiyor, ancak Proteinocean bisküvili olan suyla pek güzel değil. Suyla güzel olacak bir protein tozu önerir misiniz?

Arada kaldığım firmalar:
  • BigJoy - Çilek
  • Torq Nutrition - Çilek
  • HİQ - Çilek
  • Hardline - Çilek

Farklı aromalar da önerebilirsiniz suyla güzel olacak, çikolata pek sevmem öneriliyor, ancak damak zevkinden dolayı vazgeçtim.

Kararı size bıraktım dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Proteinocean bisküvili protein tozum vardı. Bitimine yakın suyla protein almak daha çok hoşuma gidiyor ancak Proteinocean bisküvili olan suyla pek güzel değil. Suyla güzel olacak bir protein tozu önerir misiniz?

Arada kaldığım firmalar:
  • Bigjoy -çilek
  • Torq nutrition -çilek
  • HIQ - çilek.
  • Hardline - çilek.

Farklı aromalar da önerebilirsiniz suyla güzel olacak, çikolata pek sevmem öneriliyor ancak damak zevkinden dolayı vazgeçtim.

Kararı size bıraktım dostlar.
Aromalı istersen bir sürü aroma seçeneği var.
Hardline'ın aromaları çok kötü oluyor o yüzden tavsiye etmiyorum ve suda pek de iyi karışmıyor uzun süre çalkalaman gerek çözünmesi için.

Son düzenleme:
Biraz saçma olacak ama bence Proteinocean'ın birthday cake aromalısıda suyla fena akıyor.
Hocam aklımdan hiç proteinocean geçmiyordu ancak bi düşüneceğim

Bence aromasız al.
Aromalı istersen bir sürü aroma seçeneği var.
Hardline'ın aromaları çok kötü oluyor o yüzden tavsiye etmiyorum ve suda pek de iyi karışmıyor uzun süre çalkalaman gerek çözünmesi için.
Kingsize olan protein değil hocam , supplementler whey birçok kişi aroması kötü demişti bana kızmayın ama protein tozunu en azından keyifle içmek istiyorum diyetden dolayı birçok gıdayı tüketemiyorum

Hocam aklımdan hiç Proteinocean geçmiyordu ancak bir düşüneceğim.

Kingsize olan protein değil hocam, supplementler whey birçok kişi aroması kötü demişti bana kızmayın ama protein tozunu en azından keyifle içmek istiyorum diyetden dolayı birçok gıdayı tüketemiyorum.

Hocam haklısınız dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın ama ben supplementler.comun protein tozlarından çikolatalı olanı denemiştim 1 ölçek arkadaş sayesinde ne çok iyiydi ne çok kötüydü içilebilir seviyedeydi.

Proteinocean'ın birthday cake aroması bende var, severek kullanıyorum. Özellikle pirinç unundan pankek yaptıktan sonra üzerine sos olarak dökünce çok güzel oluyor. Deneyen arkadaşlarım da beğendiklerini söylüyorlar. Göz atabilirsiniz.

Proteinocean'ın birthday cake aroması bende var, severek kullanıyorum. Özellikle pirinç unundan pankek yaptıktan sonra üzerine sos olarak dökünce çok güzel oluyor. Deneyen arkadaşlarım da beğendiklerini söylüyorlar. Göz atabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı