TohSheriff Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #1 Sadece bir kere su ile temas etti, direkt kuruttum ve ondan sonra A tuşu çalışmamaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (Şimdiden teşekkürler.)
Sadece bir kere su ile temas etti, direkt kuruttum ve ondan sonra A tuşu çalışmamaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (Şimdiden teşekkürler.)
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Kasım 2022 #2 TohSheriff dedi: Sadece bir kere su ile temas etti, direkt kuruttum ve ondan sonra A tuşu çalışmamaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (Şimdiden teşekkürler.) Genişletmek için tıkla... Benimde eskiden yaşadığım bir şeydi xcv harfleri çalışmıyordu. Açtım içinde su kalmış onu kuruttum çalışmıştı. Artı 0 Eksi
TohSheriff dedi: Sadece bir kere su ile temas etti, direkt kuruttum ve ondan sonra A tuşu çalışmamaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (Şimdiden teşekkürler.) Genişletmek için tıkla... Benimde eskiden yaşadığım bir şeydi xcv harfleri çalışmıyordu. Açtım içinde su kalmış onu kuruttum çalışmıştı.
KS KS TohSheriff Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #3 Melys dedi: Benimde eskiden yaşadığım bir şeydi xcv harfleri çalışmıyordu. Açtım içinde su kalmış onu kuruttum çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... yok benimki baya bir süredir böyle kurumuştur yani. Artı 0 Eksi
Melys dedi: Benimde eskiden yaşadığım bir şeydi xcv harfleri çalışmıyordu. Açtım içinde su kalmış onu kuruttum çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... yok benimki baya bir süredir böyle kurumuştur yani.