Suzuki GSX R125 alınır mı?

Doruk_YmN

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, size iki sorum olacak. Bu sene A1 ehliyet alacağım. Onun için motor ve ekipman önerisi arıyorum. Motor olarak GSX-R125 düşündüm fakat başka önerisi olan varsa güzel naked (racing tercihim değil pek) beklerim. Ekipman hakkında pek bir bilgim yok. O yüzden kaliteli ekipman önerisi arıyorum. Bütçe konusunda bir sorunum yok ekipman için fakat motor için bütçe 150-200 bandında olursa güzel olur. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, size iki sorum olacak. Bu sene A1 ehliyet alacağım. Onun için motor ve ekipman önerisi arıyorum. Motor olarak GSX-R125 düşündüm fakat başka önerisi olan varsa güzel naked (racing tercihim değil pek) beklerim. Ekipman hakkında pek bir bilgim yok. O yüzden kaliteli ekipman önerisi arıyorum. Bütçe konusunda bir sorunum yok ekipman için fakat motor için bütçe 150-200 bandında olursa güzel olur. Teşekkürler.

Kötü motor değil ancak A1 sınıfı için racing aşırı gereksiz. Naked daha iyi olur sizin için.

Bütçe sıkıntı değilse XSR125 veya MT125 tercih edilebilir.XSR'ın fiyatı biraz daha uygun.Ben olsam XSR125 alırdım ama yerinizde olsam bu tarz yüksek fiyatlı motorlar yerine NS125 gibi daha uygun motorlara yönelirdim.Parça fiyatları,yürütme maliyetleri gibi düşünülünce daha uygun olur senin için.

A1 ehliyet alıp alacağınız motoru maksimum 1.5 2 sene kullanıp a2 ehliyet ile 18 yaşında büyüteceksiniz. 125cc motor normal şartlarda 1 ay bile kulanamazsınız sıkar bayar fakat yaş faktörü ile buna göz yumulur. Gsxr125 kaliteli bir motor ama pahalı 125cc için çok çok pahalı ve parçası da az bulunacaktır 2.eli de canlı değil çünkü 1.5 2 sene sonra satmak isteyeceksin zor satarsın. Hem de ilk motorun olacak düşüp kalkarsan masraf çok çıkar. Sen en iyisi tvs raider gibi bir modele yönel veya pulsar125 gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı