Suzume no Tojimari Türkiye'de vizyona girer mi ?

Serush

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2020
Mesajlar
2.577
Makaleler
1
Çözümler
16
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Cinsiyet
Erkek
Umarım girer. Görsel şölen olur.
 
Pek sanmıyorum. Kimi no Na wa istek doğrultusunda çıktıktan bir süre sonra bazı sinemalarda gösterime girmişti. Hatta geçenlerde Japon Büyükelçiliği özel bir gün nedeniyle Ankara'daki bir sinemada bazı Japon filmlerini yayınlatmıştı, aralarında Kimi no Na wa da vardı ve gitmek ücretsizdi.

Eğer animeciler toplanıp sinemalardan istekte bulunursa gelme ihtimali var. Yalnız Türkiye'deki sinemaların görüntü kalitesi dandik oluyor. 4K HDR Blu-ray'i bekleyip bu özelliklerde bir ekranınız varsa onda izlemeniz Türk sinemalarından daha iyi görsel kalite verecektir.
 
Umarım girer. Görsel şölen olur.
Türkiye'de anime ve mangalar, sinema ve yayıncı şirketlere hatırı sayılır paralar kazandıracak kadar gelişti denebilir. Büyük ihtimalle vizyonda görebiliriz yeni filmi.
Hatta geçenlerde Japon Büyükelçiliği özel bir gün nedeniyle Ankara'daki bir sinemada bazı Japon filmlerini yayınlatmıştı, aralarında Kimi no Na wa da vardı ve gitmek ücretsizdi.
Kızılay Büyülü Fener'de Tenki no Ko'yu yayınladılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı