Svchost.exe kapanmıyor

Boştayken %50 kullanması normal değil. Bilgisayarınızda miner veya virüs olabilir. Format atın geçmezse yapacak bir şey yok. Bende bütün svchost.exe'ler %0 işlemci kullanıyor 1 tanesi %1 kullanıyor.
bilgisayarı yeniden açtım ve svchost lar açıldı işemler 69 diyordu ve %3 kullanıyordu sonra birden %50 ye çıktı

Bilgisayarı yeniden açtım ve svchost lar açıldı işemler 69 diyordu ve %3 kullanıyordu sonra birden %50'ye çıktı.

Svchost.exe olarak gizlenen virüslerde yüksek CPU, RAM, disk kullanımı genelde Bitcoin mining için kullanılan virüslerdir. Kaspersky üzerinden tam tarama yaptıktan sonra tekrar bilgi paylaşır mısınız?

Svchost.exe olarak gizlenen virüslerde yüksek CPU, RAM, disk kullanımı genelde Bitcoin mining için kullanılan virüslerdir. Kaspersky üzerinden tam tarama yaptıktan sonra tekrar bilgi paylaşır mısınız?
O nedir bir tür virüs programımı ?
svcohost harici bir şey de olabilir
g.y 2.PNG

kaspersky hızlı tarama yaptım ve kötü amaçlı araç algılandı dedi tarama bitince yeniden başlatıcam
etim sistemi wnid

Uygulamalar kısmındakini de atar mısınız hocam?

O nedir bir tür virüs programımı ?
svcohost harici bir şey de olabilir
g.y 2.PNG

kaspersky hızlı tarama yaptım ve kötü amaçlı araç algılandı dedi tarama bitince yeniden başlatıcam
kms picoymuş
Arkadaşlar işlemci artık normale döndü öncelikle limosede teşekkür ediyorum bana kaspersky programını önerdiği için

Son düzenleme:
O nedir bir tür virüs programı mı?
Svcohost harici bir şey de olabilirEki Görüntüle 830600

Kaspersky hızlı tarama yaptım ve kötü amaçlı araç algılandı dedi tarama bitince yeniden başlatıcam

KMS picoymuş
Arkadaşlar işlemci artık normale döndü öncelikle limose de teşekkür ediyorum bana Kaspersky programını önerdiği için

KMS crackli Windows'tan gelen araçlardır. Bir zararı yoktur. Dünyada en popüler 2. Zararlı yazılım Hacktool. Win32.AutoKMS Crack Windows kullanımından gelir. Bir zararı yok diye biliyorum. Ben de crackli kullanıyorum:'( Bilgisayarı Windows ayarlarından sıfırladığımda Hacktool adlı zararlı yazılım da temizlenmişti. Bu arada hızlı tarama yerine Tam tarama yapmak daha iyidir.
Ayrıca svchost.exe aslında bir zararlı yazılım değil, Windows hizmetidir. Ancak zararlı yazılımlar kendilerini görev yöneticinde svchost.exe olarak gizlemeyi çok severler.

KMS crackli Windows'tan gelen araçlardır. Bir zararı yoktur. Dünyada en popüler 2. Zararlı yazılım Hacktool. Win32.AutoKMS Crack Windows kullanımından gelir. Bir zararı yok diye biliyorum. Ben de crackli kullanıyorum:'( Bilgisayarı Windows ayarlarından sıfırladığımda Hacktool adlı zararlı yazılım da temizlenmişti. Bu arada hızlı tarama yerine Tam tarama yapmak daha iyidir.
Ayrıca svchost.exe aslında bir zararlı yazılım değil, Windows hizmetidir. Ancak zararlı yazılımlar kendilerini görev yöneticinde svchost.exe olarak gizlemeyi çok severler.
çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı