Svchost.exe kapatma

Jiyanxx

Decapat
Araştirmalarim sonucu CPU sınırlayan bir program buldum. Bunu da ilk kez burada paylaşiyorum.
PC'yi kasan Windows System yani Svchost.exe'yi kapattim ve şu ana kadar en iyi oyun performansini aldim. Laptoptaki ısınma azaldi.
Svchost kapatmanin zarari var mi bunu bilmiyorum.
Bilgisayarınızda çalışan programların hızını, işlemci hızını ve programlarin ne şekilde çalişmak istediğini, CPU önceliğini ayarlayabilirsiniz.
Bu size ne sağlar, herhangi bir oyunda FPS artişi ya da FPS düşürmeyi sağlar.
Programin ismi Process Lasso. SVCHOST.exe kapatmak için (Active Processes) ve Terminate NOW diyoruz.
Kapatmak istediginiz başka program varsa aynı şekilde kapatiliyor.
Link: Bitsum

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştirmalarim sonucu CPU sınırlayan bir program buldum. Bunu da ilk kez burada paylaşiyorum.
PC'yi kasan Windows System yani Svchost.exe'yi kapattim ve şu ana kadar en iyi oyun performansini aldim. Laptoptaki ısınma azaldi.
Svchost kapatmanin zarari var mi bunu bilmiyorum.
Bilgisayarınızda çalışan programların hızını, işlemci hızını ve programlarin ne şekilde çalişmak istediğini, CPU önceliğini ayarlayabilirsiniz.
Bu size ne sağlar, herhangi bir oyunda FPS artişi ya da FPS düşürmeyi sağlar.
Programin ismi Process Lasso. SVCHOST.exe kapatmak için (Active Processes) ve Terminate NOW diyoruz.
Kapatmak istediginiz başka program varsa aynı şekilde kapatiliyor.
Link: Bitsum
Hocam Svchost.exe sistem dosyasıdır. Konumuda System32'dedir. Svchost.exe normalde şartlar altında CPU'da fazla baskı yapmaz, lakin bilgisayarınızda virüs veyahut zararlı bir yazılım varsa bu durum Svchost.exe dosyasını bozabilir. Yakın zamanda bilgisayarımda KMS vardı ve Svchost.exe CPU kullanımında %60-70'lik bir yük yapıyordu. Şu an ise aynı Svchost.exe dosyası yalnızda %0,3 veya %3 gibi bir yük yapıyor. Yani siz tam olarak sorunu çözmüş değilsiniz. Svchost.exe kapatılmış dahi olsa, system32 dosyası olduğu için mutlaka tekrar açılacaktır, aksi taktirde sisteminiz düzgün çalışmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı