svchost.exe nedir?

380721

Hectopat
Arkadaşlar, görev yöneticisinden ayrıntıya girdiğimde 76 tane svchost.exe dosyası gördüm. Sizce bu normal mi? Sizde de bu kadar fazla mı ve bu yoruma katılıyor musunuz? "Svchost Windows meşru bir süreçtir ve çok önemlidir, kötü amaçlı yazılım değildir... Sağlıklı bir Windows 10 sisteminde 70+ Svchost örneği olabilir, bu normaldir çünkü Windows 10 görevleri daha küçük görevlere böler, böylece bilgisayarınızın farklı çekirdeklerinde çalıştırılabilirler."

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, görev yöneticisinden ayrıntıya girdiğimde 76 tane svchost.exe dosyası gördüm. Sizce bu normal mi? Sizde de bu kadar fazla mı ve bu yoruma katılıyor musunuz? "Svchost Windows meşru bir süreçtir ve çok önemlidir, kötü amaçlı yazılım değildir... Sağlıklı bir Windows 10 sisteminde 70+ svchost örneği olabilir, bu normaldir çünkü Windows 10 görevleri daha küçük görevlere böler, böylece bilgisayarınızın farklı çekirdeklerinde çalıştırılabilirler."

Svchost.exe DLL dosyalarının yürütülmesini sağlayan sistem uygulamasıdır. Yani önemli bir işi var kapatılmaması gerekir.

Arkadaşlar, görev yöneticisinden ayrıntıya girdiğimde 76 tane svchost.exe dosyası gördüm. Sizce bu normal mi? Sizde de bu kadar fazla mı ve bu yoruma katılıyor musunuz? "Svchost Windows meşru bir süreçtir ve çok önemlidir, kötü amaçlı yazılım değildir... Sağlıklı bir Windows 10 sisteminde 70+ Svchost örneği olabilir, bu normaldir çünkü Windows 10 görevleri daha küçük görevlere böler, böylece bilgisayarınızın farklı çekirdeklerinde çalıştırılabilirler."

Svchost PC'deki birçok yazılımı çalıştıran şeydir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı