svchost.exe sorunu internet kullanımı sorunu

ItzShady

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Türkiye'de internet standartlarını biliyorsunuz. Bilgisayarı açtığımda en az 2 saat svchost.exe denen şey, bir şeyler indiriyor. Zaten kotam varken dahi 150 kb indirme hızımız var altyapıdan dolayı bunun da buraya gitmesini istemiyorum. Services.msc komutuyla windows updatei kapattım, windows defendera vs. bakıyorum herhangi bir güncelleme yapmıyor. Forumda araştırdım kesin bir şey yazan yok,çoğu windows update diyor onu zaten ilk günden kapattım. Bunun sebebi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows 10 kullanıyorum bu arada.

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    36,7 KB · Görüntüleme: 164
Selam,

İnternet de bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım,
bende w10 kullanıyorum ve kullanım bende de senle aynı seviyelerde fakat internet problem olmadığı için dikkatimi çekmemişti.

Görev yöneticisinde yer alan Hizmet Ana Bilgisayarı: Yerel Sistem tabı altında ki hepsi bu svchost.exe nin çalıştırdıkları.

Birisi hizmetlerde yer alan Arka Plan Akıllı Aktarım servisini durdurunca internet kullanımının da bittiğini söylemiş, net bir bilgim yok.
Umarım işine yarar.

Selam,

İnternet de bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım,
bende w10 kullanıyorum ve kullanım bende de senle aynı seviyelerde fakat internet problem olmadığı için dikkatimi çekmemişti.

Görev yöneticisinde yer alan Hizmet Ana Bilgisayarı: Yerel Sistem tabı altında ki hepsi bu svchost.exe nin çalıştırdıkları.

Birisi hizmetlerde yer alan Arka Plan Akıllı Aktarım servisini durdurunca internet kullanımının da bittiğini söylemiş, net bir bilgim yok.
Umarım işine yarar.

Şuan baktım Akıllı aktarım yok yarın aynı sorunla karşılaştığımda bunu deneyeceğim. Umarım işe yarar. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı