Arka planda svchost.exe bütün interneti kullanıyor ve Google bile giremiyorum bunu nasıl engellerim?
İşletim sistemi: Windows 11.
İşletim sistemi: Windows 11.
Hocam hizmeti tekrar aktif hale getirmeli mi arkadaş?Windows Update de sebep olabilir. Windows + R yapın ve gelen ekrana services.msc yazın. Hizmetler menüsünde Windows Update'i bulun ve başlangıç türünü devre dışı bırakıp deneyin.
Gerek yok.Hocam hizmeti tekrar aktif hale getirmeli mi arkadaş?
Çözemeyen arkadaşlar Xbox Game Pass veya Microsoft Store'u açıp indirme olup olmadığını kontrol etsin. Plague tale önyükleme yapmıştım, oyun çıkış yaptığı için indirme başlamış. 2 gündür çözmeye çalışıyordum![]()
Çözemeyen arkadaşlar Xbox Game Pass veya Microsoft Store'u açıp indirme olup olmadığını kontrol etsin. Plague tale önyükleme yapmıştım, oyun çıkış yaptığı için indirme başlamış. 2 gündür çözmeye çalışıyordum![]()
Dosyanın konumunu kontrol edin. Normalde bir Windows hizmetidir ve System klasöründe olur. Karşısında admin falan yazıyorsa virüstür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.