Çözüldü Svchost.exe sürekli internet kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Windows Update de sebep olabilir. Windows + R yapın ve gelen ekrana services.msc yazın. Hizmetler menüsünde Windows Update'i bulun ve başlangıç türünü devre dışı bırakıp deneyin.
Çözemeyen arkadaşlar Xbox Game Pass veya Microsoft Store'u açıp indirme olup olmadığını kontrol etsin. Plague Tale önyükleme yapmıştım, oyun çıkış yaptığı için indirme başlamış. 2 gündür çözmeye çalışıyordum 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözemeyen arkadaşlar Xbox Game Pass veya Microsoft Store'u açıp indirme olup olmadığını kontrol etsin. Plague tale önyükleme yapmıştım, oyun çıkış yaptığı için indirme başlamış. 2 gündür çözmeye çalışıyordum 😀

Senin gibi adamlar dünyaya 100 yılda 1 gelir.

Çözemeyen arkadaşlar Xbox Game Pass veya Microsoft Store'u açıp indirme olup olmadığını kontrol etsin. Plague tale önyükleme yapmıştım, oyun çıkış yaptığı için indirme başlamış. 2 gündür çözmeye çalışıyordum 😀

Ya denemediğim şey kalmadı, en son formata kadar gidiyordu konu :D taaa ki bu mesajı görene kadar. Hay Allah razı olsun :D

Dosyanın konumunu kontrol edin. Normalde bir Windows hizmetidir ve System klasöründe olur. Karşısında admin falan yazıyorsa virüstür.

Hocam bende böyle bir ton admin dosyasıı var ama bir sorun oluşur mu?

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-15_100350184.png
    resim_2025-07-15_100350184.png
    169,8 KB · Görüntüleme: 12

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı