'SvcHost.exe' yüksek kaynak kullanımı

Hocam indirebiliyorsanız Kaspersky indirin, indiremiyorsanız başka bilgisayardan usb ye kurun ve bilgisayarınıza takın ve yükleyin o sorunu bulacaktır. Ancak bilgisayara wormda bulaşmış olma ihtimali olduğundan o usb deki tüm bilgileri yedeklemenizi ondan sonra bu işlemi yapmanızı tavsiye ederim ve o usb yi bir daha kullanmamanızıda öneririm.
Öncelikle iyi akşamlar. Son günlerde bilgisayarıma nam-ı diğer musallat.exe virüsü bulaştı. Temizlemek için birkaç virüs programı indirdim çözdüğümü düşünmüştüm fakat svchost bilgisayarda olmasına rağmen çok fazla CPU yemeye başladı. Bunun virüs olmadığını düşünüyorum fakat bir türlü de kapatamıyorum çünkü %50 üzeri CPU tüketiyor, bilgisayarda işlem yapamıyorum. Konuyu çözmüş değilim o kadar araştırmama rağmen, nasıl halledebilirim acaba? İyi forumlar.
 
Hocam indirebiliyorsanız Kaspersky indirin, indiremiyorsanız başka bilgisayardan USB'ye kurun ve bilgisayarınıza takın ve yükleyin o sorunu bulacaktır. Ancak bilgisayara wormda bulaşmış olma ihtimali olduğundan o USB'deki tüm bilgileri yedeklemenizi ondan sonra bu işlemi yapmanızı tavsiye ederim ve o USB'yi bir daha kullanmamanızıda öneririm.

Haklısın hocam dediğiniz uygulma ile tamamen kaldırdım teşekkür ederimm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı