Merhabalar, Windows 10 64 bit kullanıyorum. Görev yöneticisine bakarken başlagınçta svchost olduğunu gördüm. Dosya konumunu açında 16 Nisan 2021'de oluşturulmuş olduğu görülüyor. Virüs olmasından şüpheleniyorum, sizce nedir?
Dosya konumunu Kaspersky ile taratın.
İngilizceden çevrilmiştir: Svchost.exe, Windows NT işletim sistemleri ailesinde birden çok Windows hizmetini barındırabilen bir sistem işlemidir. Svchost, kaynak tüketimini azaltmak için bir dizi hizmetin bir süreci paylaşabildiği sözde paylaşılan hizmet süreçlerinin uygulanmasında çok önemlidir. Wikipedia (İngilizce)Virüs değilmiş.
Svchost.exe, Windows NT işletim sistemleri ailesinde birden çok Windows hizmetini barındırabilen bir sistem işlemidir. Svchost, kaynak tüketimini azaltmak için bir dizi hizmetin bir süreci paylaşabildiği sözde paylaşılan hizmet süreçlerinin uygulanmasında çok önemlidir.
Merhabalar, Windows 10 64 Bit kullanıyorum. Görev yöneticisine bakarken başlagınçta svchost olduğunu gördüm. Dosya konumunu açında 16 Nisan 2021'de oluşturulmuş olduğu görülüyor. Virüs olmasından şüpheleniyorum, sizce nedir? Eki Görüntüle 984935Eki Görüntüle 984936