Çözüldü Svchost virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kyzer

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarda hiçbir şey inmemesine rağmen internet kasıyordu. Netlimiter indirdim ve "svchost.exe"un saniyede 1.5MB indirme yaptığını gördüm. Zaten internet hızımda saniyede 1.7MB gibi bir şey. Yani büyük bir değer. Virüs mü bu EXE dosyası? Eğer değilse nasıl indirmeyi iptal edeceğim?

Dosya Ekleri

• 1725812116253.png
    1725812116253.png
    46,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 1725812146190.png
    1725812146190.png
    12 KB · Görüntüleme: 85
Çözüm
O Microsoft'un bir hizmeti, ne olduğunu bilmiyorum, dosya konumu sistem klasörüne götürüyor. Durdurmak için "görevi sonlandır" yapın duracaktır.
Bilgisayarda hiçbir şey inmemesine rağmen internet kasıyordu. Netlimiter indirdim ve "svchost.exe"un saniyede 1.5MB indirme yaptığını gördüm. Zaten internet hızımda saniyede 1.7MB gibi bir şey. Yani büyük bir değer. Virüs mü bu EXE dosyası? Eğer değilse nasıl indirmeyi iptal edeceğim?

Windows dosyası.

O Microsoft'un bir hizmeti, ne olduğunu bilmiyorum, dosya konumu sistem klasörüne götürüyor. Durdurmak için "görevi sonlandır" yapın duracaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Svchost birden fazla hizmeti aynı anda yönetmek için kullanılır. Güvenlidir.

Hocam Svchost virüs değildir. Windowsun programı.

Hocam silmeyi denedim ve yönetici izni istedi, verdim. Dosya Gezgini falan açıldı kapandı, bir şeyler oldu ama sorun yok PC'de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı