Svchost yanında System ve Local ve Network yazıyor

_ Klaxy _

Centipat
Katılım
30 Haziran 2019
Mesajlar
112
Başlıktan gördüğünüz gibi dostlarım SVCHOST 1 değil fazla var 5 4 6 gibi falan falan işte SYSTEM dosyası olduğu için SYSTEM yazması gerek orada hem 2-1 tanesinde benım ısmım diğerlerinde local network system falan yazıyor. Taskhost'ta ise SYSTEM ve benım kullanıcı adım yazıyor bazılarında ise kullanıcı falan yazmıyor hiç kullanıcı yazmayanları var. Mesela winglogon.exe'nin yanında hiçbir kullanıcı veya da SYSTEM falan yazmıyor bomboş virüs mü var? Crackli oyun indirdim hemen sildim LOG bırakmış olabilir mi bilmiyorum. Virüs var mı bilgisiyarımda antivirüs kullanmam gerekir mi? Yardımlarınızı bekliyorum güzel dostlarım. Teşekkürler!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya konumu aç deyip karşına gelen dosyayı Virustotal'e yükleyerek kontrol edebilirsin.

Öte yandan bahsettiğin normal bir durum.

Yine de 10 yıllık bir işletim sistemi olan Windows 7 kullanan birinin güvenlikten endişe etmesi bana garip geliyor...

1565704709201.png
 
Dosya konumu aç deyip karşına gelen dosyayı virustotal'e yükleyerek kontrol edebilirsin.

Öte yandan bahsettiğin normal bir durum.

Yine de 10 yıllık bir işletim sistemi olan Windows 7 kullanan birinin güvenlikten endişe etmesi bana garip geliyor.

Eki Görüntüle 427030
Abi elim ayağıma dolaştı cidden sen cevap verdin teşekkür ediyorum! Technopat.net sayfasını her yere önereceğim! Abi sana bir sorum daha olacak 10 yıllık bir işletim sistemi olan Windows 7 kullanan birisinin güvenlikten endişe etmesi garip geliyor. Derken ne demek istedin, bence Windows 7 Defender'i hiç iyi değil!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'a geçin, artık 7 kullanmayın demek istiyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı