SVM Nedir?

Ben wsl için (windows subsystem linux) için açmıştım. Aslında fark varmıydı pek anlamadım ama sanki svn'yi açtıktan sonra wifi kopmaya başladı zaten sinyal zayıf. ama kapatmadan önce pek kopmuyordu bende işkillenip tekrar kapattım. Bir de uefi biosun varsayılanında kapalı gelmişti. Neden acaba demekki amd nin üreticileri kapalı olmasında daha bir hayır görmüşler diye düşündüm. Beni aydınlatırmısınız?
 
Bu ayar olmadan herhangi bir sanal uygulama kullanamadığımı fark ettim. Ne zaman bluestack vb. bir uygulama yüklesem veya açmaya çalışsam mavi ekran hatası aldım. Bu ayarı açtığımda sorunum giderildi.
Not: Bu ayar bende belirtilen konumda değildi. Bayağı uzun süre aradıktan sonra öğrendim beta versiyonlu anakartlarda konumu farklı olabiliyormuş. Ben MSI anakartında bu şekilde buldum. Bu sorunu yaşıyorsanız bu ayarı açmanızı öneriyorum.
Anakartım: mpg x570
İslemcim:5900x
 
amd svm ve smt csgo valorant tarzı oyunlarda açıksa hafif gecikme oluyor kapatınca oyun akıyor ryzen 5 2600 lada test ettim ryzen 5 5600x ilede test ettim durum aynı csgo gibi oyunlarda kapatsanız iyi olur ben kapatarak kullanıyor test ederseniz sizde anlarsınız
 

Yeni konular

Geri
Yukarı