SVM, AMD'nin gelişmiş sanallaştırma teknolojisi Secure Virtual Machine'in kısaltmasıdır. BIOS'ta Advanced Configuration > CPU Configuration >SVM Mode altından devreye sokabilirsiniz.
Peki ne ise yariyor hocam?SVM, AMD'nin gelişmiş sanallaştırma teknolojisi Secure Virtual Machine'in kısaltmasıdır. BIOS'ta Advanced Configuration > CPU Configuration >SVM Mode altından devreye sokabilirsiniz.
Herhangi bir zararı var mı?SVM, AMD'nin gelişmiş sanallaştırma teknolojisi Secure Virtual Machine'in kısaltmasıdır. BIOS'ta Advanced Configuration > CPU Configuration >SVM Mode altından devreye sokabilirsiniz.
Daha az performans alırsın diye biliyorum.SVM modu kapalıyken sanallaştırma yapılsa ne olur? Çalışmazmı yoksa çalışır fakat performans sorunlarına mı yol açar?
Şu anda Ryzen 9 3900X işlemcisi ile sanallaştırma kullanıyordum fakat performansı inanılmaz düzeyde düşük. Yüksek ihtimal BIOS'dan SVM modunu açmadığımdan kaynaklanıyor. Açtırtıp deneyeceğim birde teşekkürler.Daha az performans alırsın diye biliyorum.
Herhangi bir zararı var mı?
SVM, AMD'nin gelişmiş sanallaştırma teknolojisi Secure Virtual Machine'in kısaltmasıdır. BIOS'ta Advanced Configuration > CPU Configuration >SVM Mode altından devreye sokabilirsiniz.
Sanmam bende yaratmiyor.Merhaba, CS GO, PUBG vb oyunlar için açık veya kapalı bir fark yaratır mı? Açık mı kapalı mı kullanmak daha iyi genel performans bakımından
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.